Ben bu romdan geçtim zaten. Hantal biraz bu sürümKullaniyor musunuz
66 hz olayını bende özledim valla a11 de işlemiyorHer seferinde EU 20.9.17 sürümüne dönüyorum, 66hz ekran oc modülünü/fixini kurup keyfime bakıyorum, ekran süresi her halükarda aynı oluyor çünkü bende![]()
Bende de sanki ayni durum var miui 10/11 12de oyledir muhtemelen. aops disinda pil konusunda bariz fark goremedim. Nasil bir cihaz anlam veremedim. Geriye donuslerde birsey fark etmiyor.Her seferinde EU 20.9.17 sürümüne dönüyorum, 66hz ekran oc modülünü/fixini kurup keyfime bakıyorum, ekran süresi her halükarda aynı oluyor çünkü bende![]()
Telefon ömrünü mü doldurdu acaba anlam veremedimBende de sanki ayni durum var miui 10/11 12de oyledir muhtemelen. aops disinda pil konusunda bariz fark goremedim. Nasil bir cihaz anlam veremedim. Geriye donuslerde birsey fark etmiyor.
Anlamadim hocam bende kardesimden aldigimda bataryayi da yeni degistirdim. Acaba pil orjinal degil diye mi oluyor bilemedim.Telefon ömrünü mü doldurdu acaba anlam veremedim