- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Merhaba banada yardımcı olurmusunuz konu dışı ama sonuç olarak ucu buraya dokundu
Cihaz yine mi9t ne yaptım ise bir türlü mıuı11 güncellemesi yükleyemedim.sürekli twrp kısmından eroor veriyor,başka siteden indirdim otadan indirdim format data yaptım ama yok halen eroor verdi başka twrp yükledim twrp açılmadı diğerinde fastbootan çıkmadı en sın mi tools ile atmak istedim mıuı11 i şimdide yine fastbootta kaldı nasıl bir işlem yapabilirim artık iyice baydı olay beni şimdide sizin verdiğiniz romu indirip yükleyeceğim açılmasu için
Twrp sürümünü güncelleyin hocam. Bu sürüm ile her romu kuruyorum.
Recovery - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1022 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...
forum.miuiturkiye.net