Yardım Mi9t IMEI süresi doldu

Turgutaygen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Herkese merhaba arkadaşlar konu hakkında bilgim yoktu.

Mi9t telefon aldım suresi bittikten sonra atılıyor diye biliyordum geç öğrendim konuyu şimdi imei suresi bitti botloader dende 50 gün süre vermişti uzaktan bağlantı yapmıştı bı arkadaş

Şimdi iki simde süresi doldu botloader hala kapalı nasıl imei attirabilirim yardımcı olcak ardasim.varmi bütçem.200 tl

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hocam sen konuyu anlamadın sanırım bl açma istediği gönderdik 50 gün süre verdi 30 gün sonra imei süresi doldu ve şebeke gitti Pendik civarında konu hakkinda bilgisi olan yada uzaktan bağlantı ile yapacak arkadaş varsa bilgisayar konusunu cozerim. Heralde telefonun arka kapağı açılıp öyle atılması gerekiyormuş
Stoya hocam size süreyi kısaltmanın yolunu zaten vermiş, zahmet edip okursanız sorunsuz işlemi kendiniz yapabilirsiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam sen konuyu anlamadın sanırım bl açma istediği gönderdik 50 gün süre verdi 30 gün sonra imei süresi doldu ve şebeke gitti Pendik civarında konu hakkinda bilgisi olan yada uzaktan bağlantı ile yapacak arkadaş varsa bilgisayar konusunu cozerim. Heralde telefonun arka kapağı açılıp öyle atılması gerekiyormuş

Okuduğumu anlama kabiliyetim var çok şükür, BL açarken cihaz zaten fastboot modunda oluyor yani şebekeye bağlı olup olmaması önemli değil diyorum, sizde yazdıklarımı okuyun/anlayın/uygulayın lütfen...

Son düzenleme:
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Başvuru yaptıktan ve süresi dolduktan sonra PC'ye tekrar bağlayıp,başvuru yaptığınız MI hesabı ile(şuan cihazda açık olan MI hesabı) kilidi açacaksınız.Başvuru yaptıktan sonra kilit otomatik açılmaz,süresi dolunca yine sizin bilgisayar kullanarak,manuel açmanız gerekir.

Oyla:

Turgutaygen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Başvuru yaptıktan ve süresi dolduktan sonra PC'ye tekrar bağlayıp,başvuru yaptığınız MI hesabı ile(şuan cihazda açık olan MI hesabı) kilidi açacaksınız.Başvuru yaptıktan sonra kilit otomatik açılmaz,süresi dolunca yine sizin bilgisayar kullanarak,manuel açmanız gerekir.
Anladım hocam ben yanlış bilgilenmisim

Oyla:
Üst Alt