Yardım Mi9t Hizli sarj sorunu.

Fetamenix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyfullah
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Arkadaşlar telefon 3 hafta oldu alalı. Hizli sarj sorunu var birden hizli sarj yapmayı kesti telefon diger kablolarla denedim aynı. Degismiyor sonuc. Neden oldu anlamadim. Kablo yada adaptorde sorun yok. Baska telefonda denedim. Fabrika ayarlari da ise yaramadi.

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Konu eskimiş ama dünden beri aynı sıkıntı bende de var, spigen çift çıkışlı şarj aleti kullanıyorum. Hızlı şarj yuvasına takınca en fazla 100ma, normal şarj yuvasına takınca 1500ma değerinde şarj ediyor. Burada söylenenleri teker teker denedim hiç birisi fayda etmedi. Başka başına gelip çözebilen var mı acaba?
Denemelerimden edindiğim tecrübeye göre kablo ile ilgili. Aynı adaptöre farklı kablo takınca hızlı veya normal diye değişiyor. Uzun kablolar hızlı şarjı desteklemiyor. Farklı kablo ile deneyin.

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Denemelerimden edindiğim tecrübeye göre kablo ile ilgili. Aynı adaptöre farklı kablo takınca hızlı veya normal diye değişiyor. Uzun kablolar hızlı şarjı desteklemiyor. Farklı kablo ile deneyin.
Farklı kablo ve farklı adaptörleri denedim sonuç aynı

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Ara sıra bende de oluyordu bu durum canı sıkıldığında kendiliğinden hızlı oluyordu böyle de bir bilgi olsun

Oyla:
Üst Alt