Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar mi9t eu12 beta veriyosunu kulanıyorum cihazda twrp yüklü dün bir güncelleme gelmişti anlık olarak cihazı güncelle dedim normalde burdan olmayacağını bildiğim halde bastım cihaz yenide başladığında fastboot ekrana düştü hiç bir şekilde bir yere giremiyorum dönemiyorum ses açma kapama kilit kombinasyonlarının hepsini denedim cihaz sürekli bu modda kalıyorum yurtdışı cihazı bl açık iemie atılmıştır öncesinde yardımcı olabilirmisiniz
hmm cihazda direk fastboot yazıyor hocam ben ayarlardan fastboot kısmına kendim gelmedim telefon tekrar başlayınca bu ekranda kaldı ki driverler yüklü telefonu bağladığımda hiç bir tepki vs gelmiyor
Telefon ayarlarında bulunan usb hata ayıklama kapanmış olduğu için telefonu görmüyor olabilir mi, ilgisi var mıdır bununla diye düşünüyorum..
Pc üzerinde sürücülerden güncelleme veya kaldır yükle yapabilirsiniz ;
''Telefonu bilgisayarınıza bağlayın, Aygıt Yöneticisi’ni açın ve USB Aygıtları menüsünü genişletin. Burada telefonunuzu ismiyle bulun ve üzerinde sağa tıklayın. Sürücüyü Güncelle seçeneğine tıklayın ve bulunan tüm sürücüleri yükleyin.USB aygıt sürücülerinin yüklenmesi her bilgisayarda değişen bir sürede tamamlanacaktır. Bu işlemin ardından telefon bilgisayar bağlantısını kesin, bilgisayarı yeniden başlatın ve açıldığı zaman akıllı telefonunuzu yeniden bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayar telefonu görmüyor sorununun çözülmüş olduğunu göreceksiniz.''
''Cihazı kaldırıp yeniden yükleme işlemi için; telefonu bilgisayarınıza bağlayın, Aygıt Yöneticisi’ni açın ve USB Aygıtları menüsünü genişletin. Burada telefonunuzu ismiyle bulun ve üzerinde sağa tıklayın. Cihazı Kaldır seçeneğine tıklayın ve çıkan ekranları onayladıktan sonra telefon bilgisayar bağlantısını keserek bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar tekrar açıldığı zaman normal bir şekilde telefonu bilgisayara bağlayın. Normal şartlar altında olduğu gibi Windows 10 işletim sistemi yeni aygıtı algılayacak ve gerekli olan sürücüleri yükleyecektir. Böylece bilgisayar telefonu görmüyor sorunu ortadan kalkacaktır. ''
Google üzerinden Pc tel bağlanmama sorunu olarak aratırsanız da çeşitli çözümler önünüze çıkacaktır... Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon ile pc bağlantısını kurduktan sonra ; By.TRabZonLu™ hocamızın tek tuş ile trp yükleme aracını kullanarak baştan kurulum yapabilirsiniz..