Yardım Mi9T Ekran Kapalıyken "Ok Google" Komutu

mibaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cemal
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5 Stable
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Mi9T cihazımla aranıza katılmış bulunuyorum. Çok severek almış olduğum cihazımıda önceki telefonum V30+'da olan ve aktif olarak kullandığım özelliği ekran kapalıyken "Ok Google" komutları çalışmadığını görünce büyük bir hüsrana uğradım. Araştırmalarım sonucunda ses çipsetinin bu özelleği desteklediğini ama yazılımda olmadığını gördüm. Herhangi bir MiUI based custom ROM veya kernel ile bu özelliğe tekrar kavuşmam mümkün müdür? Cevaplarınızı bekliyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
İngilizce dil ve Nova launcher ile ekran kapalıyken de OK Google kullanılabiliyor hocam ancak mevcut cihazım olan Mi9'da bu iş için ayrı bir AI tuşu dahi olmasına rağmen varsayılan başlatıcı ve Türkçe dil ile maalesef verim alamadım.

Oyla:

mibaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cemal
Cihazım
mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İngilizce dil ve Nova launcher ile ekran kapalıyken de OK Google kullanılabiliyor hocam ancak mevcut cihazım olan Mi9'da bu iş için ayrı bir AI tuşu dahi olmasına rağmen varsayılan başlatıcı ve Türkçe dil ile maalesef verim alamadım.

Cevap için çok teşekkürler hocam. Fakat MiUI her şekliyle beni cezbetti. Hem onu hem onu istiyorum. :D

Oyla:
Üst Alt