Yardım Mi9t Çözünürlük

Wuenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Doğaner
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Arkadaşlar mi9t çözünürlük ayarlarını nereden bulabilirim, İnstagramda hikayeler düşük kalite ya da youtubeda yardımcı olursanız sevinirim...

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Arkadaşlar mi9t çözünürlük ayarlarını nereden bulabilirim, İnstagramda hikayeler düşük kalite ya da youtubeda yardımcı olursanız sevinirim...

Öyle bir ayar mevcut değil hocam...
İlk defa sizden duyuyorum da diyebilirim.

ClassiCTR ; sizin bilginiz var mı hocam?

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Bu konuda bende çok uyuz oluyorum , instgrama video atınca çok ağır bir şekilde video bozuluyor. Buna çözüm bulabilen var mı acaba ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu konuda bende çok uyuz oluyorum , instgrama video atınca çok ağır bir şekilde video bozuluyor. Buna çözüm bulabilen var mı acaba ?

Instagram zengin APK'si çünkü sorunsuz olarak sadece iPhone da çalışıyor :D Android genelinde var bu sorun,xiaomi'ye veya telefona has bir durum değil....

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Kesin çözüm Apple stabilitesine geçmek ‍♂️

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Instagram sadece apple için çalışıyor sağolsun. Androidteki en pahalı telefonlarda en hızlı internette bile paylaşsan videoyu veya fotoğrafı yine 360p olarak yüklüyor

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
1) Instagram'ın eski versiyonunu yüklemek Aşağıda vereceğim linkten Instagram'ın 51.0.0.20.85 sürümünü indirirsen 78iz çözülür.

2) Google Kamera kullanmayanlar için. Google Play'den "OpenCamera" adlı uygulamayı indiriyoruz ve videoyu bu uygulamayla çekiyoruz. Yalnız burada dikkat i gereken konu video ayarlarından HEVC/x265 özelliğini aktif etmeniz gerekiyor.

3)Google kamera kullananlar için: Google kamera kullananlar Google kameranın video ayarlarından HEVC/x265'i etkinleştirirse storylerdeki lag sorunu kalkar

4) Cihazınız destekliyorsa ve mümkünse videolarınızı 60fps çekin.

5) Bu diğer hiçbiri çalışmazsa diye son ve en uğraştırıcı yöntem. Videoyu istediğiniz uygulamayla çektikten sonra hala lag ve fps drop yaşıyorsanız Google Play'den InShot uygulamasını indirip videoyu convert ederek Instagram'a atabilirsiniz.

alıntıdır işe yarıyor

Oyla:

Wuenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Doğaner
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) Instagram'ın eski versiyonunu yüklemek Aşağıda vereceğim linkten Instagram'ın 51.0.0.20.85 sürümünü indirirsen 78iz çözülür.

2) Google Kamera kullanmayanlar için. Google Play'den "OpenCamera" adlı uygulamayı indiriyoruz ve videoyu bu uygulamayla çekiyoruz. Yalnız burada dikkat i gereken konu video ayarlarından HEVC/x265 özelliğini aktif etmeniz gerekiyor.

3)Google kamera kullananlar için: Google kamera kullananlar Google kameranın video ayarlarından HEVC/x265'i etkinleştirirse storylerdeki lag sorunu kalkar

4) Cihazınız destekliyorsa ve mümkünse videolarınızı 60fps çekin.

5) Bu diğer hiçbiri çalışmazsa diye son ve en uğraştırıcı yöntem. Videoyu istediğiniz uygulamayla çektikten sonra hala lag ve fps drop yaşıyorsanız Google Play'den InShot uygulamasını indirip videoyu convert ederek Instagram'a atabilirsiniz.

alıntıdır işe yarıyor
YouTubedan video izlerken ya da twitchten tırtıklı oluyor yazılar filan 360p gibi yani yeni aldım ama hiçbir yerde çözümü yok kafayı yicem

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker