Hocam bahsettiğim rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan roma ulaşa bilirsiniz. Forumda konusu da mevcut
Ben cihazı çıktığı günde buyana kullana birisiyim. Güncelleme kesilene kadar miui ile kullandım cihazı. Miui akıcılıgı ile alakalı şahsen bir sıkıntım olmadı. Miui ile aosp rom kıyaslaması da bana göre yanlış olur.
Uzun zaman miui kullanıp aosp roma geçince aradaki hız farkını çok rahat görüyorsunuz
Uygulama geçişleri animasyon akıcılıgı ve benzeri durumlar da baya önde diye bilirim.
Alternatifi olarak zaman vakit varsa bence denemekten zarar gelmez.
Ben şahsen pil konusunda miui den daha iyi olduğunu söyleye bilirim. Genel kullanımda hiç bir sorun da görmedim. Kamera on arka, nfc, ekran yansıtma, otg, Hotspot, Bluetooth, parmak izi (fod) gibi belli başlı bütün ana donanım sorunsuz pürüzsüz çalışıyor.
Android 12 de harika buldum. Android 11 de kurup denedim ama 12 bambaşka olmuş. Bildirim geçişler gibi detaylar resmen bomba.
Bildirim ekranında ki faranco kernel detayına da baka bilirsiniz. Unutmadan benim bataryanın yarısı da gidik onuda belirteyim. En kısa zamanda değiştirmem lazım
Bence deneyen tek pişman olacağı şey miui nin kendine has uygulamaları ve temaları ola bilir
Ekleme : Romda widevine L1 sertifikası da mevcut resmen şok oldum.
Hızlı şarj desteği de var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi