Yardım Mi9t cihazım Fastboot'da kaldı flashtoll ile kurulum yapamıyorum

berkcan0644

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkcan
Cihazım
zte
Konular
5
Arkadaşlar merhabalar telefon aldım imei kaydı yapıldı uzaktan daha sonra bende twrp den wipe data yaptım tekrardan advendece gırıp storage usb otg ve ext card vardı onun dısında hepsini işaretledim tekrar wipe yaptım reboot yaptım tam içine dosya atıyım demeye kalmadan telefon fastbootta kaldı miflashtool indirdim sonra fastboot rom indirdim kuracam ama nafile altta clear alıda seçtım antirollbar gıbı hata verıyor onada baktım işler ıyıce karısıyor ne yapacam bılemededim bana bu konuda yardımcı olabılırmısıniz rica etsem çok moralim bozuldu cihaz sadece fastbootta çalısıyor suan burda bir telefoncu 400 tl istedi arka camı falan acacam dedı

berkcan0644

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkcan
Cihazım
zte
Konular
5
Hepiniz çok saolun arkadaşlar burada güzel bir ailesiniz özellikle mevlüt abime işinin olması halinde benimle ilgilenmesinin hakkı ödenmez allah ondan razıda olsun kalın sağlıcakla bundan sonra bu mesajı okuyup bu problemi yaşayan biri olursa bana burdan özele numarasını mesaj atsın yardımcı olurum

(bugün bu telefonu sanki mevlüt abi bana hediye etmiş gibi sevindim) Nescafe656

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hepiniz çok saolun arkadaşlar burada güzel bir ailesiniz özellikle mevlüt abime işinin olması halinde benimle ilgilenmesinin hakkı ödenmez allah ondan razıda olsun kalın sağlıcakla bundan sonra bu mesajı okuyup bu problemi yaşayan biri olursa bana burdan özele numarasını mesaj atsın yardımcı olurum

(bugün bu telefonu sanki mevlüt abi bana hediye etmiş gibi sevindim) Nescafe656
Rica ederim kardeşim . Biz büyük bir aileyiz . Hayırlı olsun. Tekrardan telefonunuzu güle güle kullanın. Bizler birer sebebiz. Sadece sayende PC yi tamircimden biraz daha erken aldım .

Oyla:
Üst Alt