Yardım Mi9t cihazım Fastboot'da kaldı flashtoll ile kurulum yapamıyorum

berkcan0644

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkcan
Cihazım
zte
Konular
5
Arkadaşlar merhabalar telefon aldım imei kaydı yapıldı uzaktan daha sonra bende twrp den wipe data yaptım tekrardan advendece gırıp storage usb otg ve ext card vardı onun dısında hepsini işaretledim tekrar wipe yaptım reboot yaptım tam içine dosya atıyım demeye kalmadan telefon fastbootta kaldı miflashtool indirdim sonra fastboot rom indirdim kuracam ama nafile altta clear alıda seçtım antirollbar gıbı hata verıyor onada baktım işler ıyıce karısıyor ne yapacam bılemededim bana bu konuda yardımcı olabılırmısıniz rica etsem çok moralim bozuldu cihaz sadece fastbootta çalısıyor suan burda bir telefoncu 400 tl istedi arka camı falan acacam dedı

berkcan0644

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkcan
Cihazım
zte
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onuda yaptım hocam TWRP-3.3.1-0723-MI9TK20-By.TRabZonLu adlı klasördeki twrp_yukleme_araci_mi9tk20 sectım 3 asama gecti bişeylşer oldu ama kurmadı malesef

Oyla:

Berkaras21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Mİ9T PRO
Konular
18
Arkadaşlar merhabalar telefon aldım imei kaydı yapıldı uzaktan daha sonra bende twrp den wipe data yaptım tekrardan advendece gırıp storage usb otg ve ext card vardı onun dısında hepsini işaretledim tekrar wipe yaptım reboot yaptım tam içine dosya atıyım demeye kalmadan telefon fastbootta kaldı miflashtool indirdim sonra fastboot rom indirdim kuracam ama nafile altta clear alıda seçtım antirollbar gıbı hata verıyor onada baktım işler ıyıce karısıyor ne yapacam bılemededim bana bu konuda yardımcı olabılırmısıniz rica etsem çok moralim bozuldu cihaz sadece fastbootta çalısıyor suan burda bir telefoncu 400 tl istedi arka camı falan acacam dedı
anti rollback kontrolü yap hocam

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Anladigim kadarıyla wipeden advance kisminda nerdeyse herseyi silmissiniz. Efs modem dosyasini felan hepsini silmissiniz. Zenex hocama mesaj atın o ilgilenir.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

berkcan0644

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkcan
Cihazım
zte
Konular