Yardım Mİ9T Cihaz Kilitli

winstgy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugay
Cihazım
note9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Selamün Aleyküm Sevgili Forum Üyeleri
Mİ9T cihaz satın aldım cihaz açıktı herşeyini kontrol ettim ama eve geldiğimde mi hesabından çıkmadığını farkettim. Aldığım satıcıya ulaşamıyorum yani oda bilmiyor büyük ihtimal engellemiş beni. bootloader kapalıydı çok uğraştım facebook ile bağlanıp bootloader kilidini açtım ama bu seferde resimdeki gibi kaldı ne yapmam lazım kafayı yiyecem mi flash ile eu rom kursam olurmu twrp yüklüyemedim usb aygıtı tanımıyor ne yapacam dondum kaldım yardım edin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde kaldı cihaz

Ekli dosyalar

• IMG_20210417_195555.jpg
    IMG_20210417_195555.jpg
    466,2 KB · Görüntüleme: 11

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam bootloader kilidini açtım. Facebok ile bağlanıp hesaba süre bile vermeden açtı kilidi açılış ekranında kilit açık görünüyor
Tamam hocam o zaman durum iyi halledilir isterseniz ücret karşılığı teknisyenlerimize kalıcı çözdürebilirsiniz isterseniz aosp rom kurun yanlız şu usb sorununu çözmek gerekiyor.

Oyla:

winstgy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugay
Cihazım
note9 pro
Konular
1
Tamam hocam o zaman durum iyi halledilir isterseniz ücret karşılığı teknisyenlerimize kalıcı çözdürebilirsiniz isterseniz aosp rom kurun yanlız şu usb sorununu çözmek gerekiyor.
Hocam kalıcı çözmeyi çok isterim ama 600 tl ücret çıkıyor. Şu mübarek gün uygun diye telefon aldık başımıza gelmeyen kalamdı ucuz eitn yahnisi dedikleri bu olsa gerek. Telefon numarasını aradım kıbrısta kayıtlı ve kullanılmıyor. önceden cihaz açıktı imail kayıt edilmemiş bari bootloader kilidini açayım dedim elimde patladı. usb sorunu için windows 7 leptop a bağladım oda hata verdi usb hata ayıklama açamadığım içinmi acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20210417_034808.jpg
    IMG_20210417_034808.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam kalıcı çözmeyi çok isterim ama 600 tl ücret çıkıyor. Şu mübarek gün uygun diye telefon aldık başımıza gelmeyen kalamdı ucuz eitn yahnisi dedikleri bu olsa gerek. Telefon numarasını aradım kıbrısta kayıtlı ve kullanılmıyor. önceden cihaz açıktı imail kayıt edilmemiş bari bootloader kilidini açayım dedim elimde patladı. usb sorunu için windows 7 leptop a bağladım oda hata verdi usb hata ayıklama açamadığım içinmi acaba
Hocam yurt dışı cihazlar ztn haliyle ucuz keşke 2. el almasaydınız böyle bir sıkıntı hayatta çıkmazdı 600 tl çıkmaz hocam o kadar da değil.

Oyla:

winstgy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugay
Cihazım
note9 pro
Konular
1
Hocam yurt dışı cihazlar ztn haliyle ucuz keşke 2. el almasaydınız böyle bir sıkıntı hayatta çıkmazdı 600 tl çıkmaz hocam o kadar da değil.
Hocam valla bilemedim birdaha tövbe zaten. H.kadioğlu hocamla görüştüm 70 80 dolar ücret çıkar dedi

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam valla bilemedim birdaha tövbe zaten. H.kadioğlu hocamla görüştüm 70 80 dolar ücret çıkar dedi
Hocam o windows un verdiği hata bozulmuş usb bellek takıldığında verir acaba kablo felan bozuk olabilir mi?

Oyla:

winstgy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugay
Cihazım
note9 pro
Konular
1
Hocam o windows un verdiği hata bozulmuş usb bellek takıldığında verir acaba kablo felan bozuk olabilir mi?
Mi9 cihazda denedim kabloyu sorunsuz görüyor. başka kablolarda denedim hocam ama sonuç aynı denemeye devam ediyorum

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Mi9 cihazda denedim kabloyu sorunsuz görüyor. başka kablolarda denedim hocam ama sonuç aynı denemeye devam ediyorum
Hocam bunlar çok garip hatalar benim bilgim buraya kadar hata vermeseydi hallderdik rom kurardık ama ilginç bir hata doğrusu.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
pardon ben sonunu dikkatli okumamışım kilit açıksa çözülür bu iş

Oyla:

winstgy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugay
Cihazım
note9 pro
Konular
1
pardon ben sonunu dikkatli okumamışım kilit açıksa çözülür bu iş
Hocam ne yapmamız lazım ben twrp kurmaya çalışıyorum ama usb aygıtı tanımıyor diyor eğer yaparsam nasıl bir yol izlenmeli yada ücretli kalıcı onarım şimdi mümkünmü

Hocam bunlar çok garip hatalar benim bilgim buraya kadar hata vermeseydi hallderdik rom kurardık ama ilginç bir hata doğrusu.
hocam gerekirse format atacam tanıtmayı deniyorum çok sağolun

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam ne yapmamız lazım ben twrp kurmaya çalışıyorum ama usb aygıtı tanımıyor diyor eğer yaparsam nasıl bir yol izlenmeli yada ücretli kalıcı onarım şimdi mümkünmü

hocam gerekirse format atacam tanıtmayı deniyorum çok sağolun
Formatla çözülmez maalesef hocam. Ama H.kadioglu halleder

Oyla:
Üst Alt