Yardım Mi9t 6/128 batarya sorunu

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba yeni aldım cihazı ikinci el batarya sağlığı iyi gözüküyor fakat şarj çok çabuk tüketiyor. Elime aldığımda 15 dakikada yüzde 15 şarj gidiyor nerdeyse. Pil kullanımlarına baktım hepsi normal gözüküyor sürüm 11.0.5 global stabil romda mı sorun var acaba bilemedim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba yeni aldım cihazı ikinci el batarya sağlığı iyi gözüküyor fakat şarj çok çabuk tüketiyor. Elime aldığımda 15 dakikada yüzde 15 şarj gidiyor nerdeyse. Pil kullanımlarına baktım hepsi normal gözüküyor sürüm 11.0.5 global stabil romda mı sorun var acaba bilemedim

Yurtdışı cihaz ise IMEI işleminin hatalı olmasından kaynaklı sürekli şebekeye bağlanma nedeniyle şarj çabuk bitebilir....

Oyla:

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı cihaz ise IMEI işleminin hatalı olmasından kaynaklı sürekli şebekeye bağlanma nedeniyle şarj çabuk bitebilir....
IMEI atılmadı henüz bootloader açılmasını bekliyorum 1 ay var süresi. Ama şarj çok çabuk bitiyor

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
IMEI atılmadı henüz bootloader açılmasını bekliyorum 1 ay var süresi. Ama şarj çok çabuk bitiyor
Hocam 15 dakikada %15 şarjı "fiziksel olarak" bitirmenize imkan yok , sanırım sorunu vurgulamak için biraz abartiyorsunuz , pil kullanım istatistiklerine bakın bakalım abartı pil kullanan bir uygulama var mı ? Bir de cihazda LTE mi kullaniyorsunuz ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

O zaman hard reset atıp sıfırdan ayar ve uygulamaları yükleyin ama BL açılınca sıfırlanacak en iyisi BL açılana kadar idare edin...

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 15 dakikada %15 şarjı "fiziksel olarak" bitirmenize imkan yok , sanırım sorunu vurgulamak için biraz abartiyorsunuz , pil kullanım istatistiklerine bakın bakalım abartı pil kullanan bir uygulama var mı ? Bir de cihazda LTE mi kullaniyorsunuz ?
Emin ol abartmıyorum o şekilde biri değilim :) daha önce bir çok mi serisi kullandım ama bunda su gibi gidiyor. Bootloader açılmasını bekleyeceğim mecbur.

Oyla:
Üst Alt