Tavsiye Mi9Se Sonrası Telefon Önerisi

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
22
Merhaba, severek kullandığım Mi9 SE haber bile vermeden hakkın rahmetine kavuştu. Hardbrick umuduyla bir telefoncuya gittim ama malesef eMMC çipi sizlere ömür cevabıyla yıkıldım. Daha önce Mi6 kullanıyordum. Bu cihazı da anneme almıştım aslında ama tek elle kullanabildiğimi görünce mi6 yı anneme verip bu cihaza geçiş yapmıştım. Mi 6 maşallahı var taş gibi hala kullanıyor valide hanım. Ama mi9se olmadık zamanda yarı yolda bıraktı beni.

bana kalsa 6 inç tam ideal bir telefon için ama piyasada malesef iphone dışında alternatif yok denecek kadar. Kafam çok karışık Mi11Lite 5G NE(muhtemelen ikinci el) düşünüyorum şimdi ama emin olamadım. Tavsiyelerinize açığım.

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Bende mi9se kullanıcısıyım. Yakın zamanda samsung a33 5g ye geçmeyi düşünüyorum.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
9 se ekran ve boyut olarak inanılmaz cihaz hakkaten.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
muadili yok resmen ya. şu büyük ekran faşizmi ne zaman bitecek acaba.
Saçmalık hakkaten. Redmi note 8 boyutunda note 10s. Alabilirsin. Prolar daha büyük oluyor bildiğim.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
iPhone se modellerine bakabilirsiniz küçük ekranlı olarak maalesef küçük ekranlı android telefon artık pek üretilmiyor

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçmalık hakkaten. Redmi note 8 boyutunda note 10s. Alabilirsin. Prolar daha büyük oluyor bildiğim.
redmilere bulaşmam hocam ya. xiaomi alacaksam mi serisi olur. mi 11 lite 5g ne modeli yakın duruyor şuan. ya ikinci el ya da yurtdışı alacağım sırf imei sorunu yüzünden 2022 ağustosa kadar herhalde bi çözümü çıkar imei konusunun. burada da kafamı kurcalayan şu bu xiaomi neden 3 farklı 11 lite modelin modelini çıkardı.

Üst Alt