Yardım Mi9SE Hakkında

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Arkadaşlar merhaba bu yurtiçi imei kayıtlı mi9se modelinden düşünüyorum rn7 ile takas yapacağım. Bu telefon hangi romla geliyor ve ota üzerinden güncelleme alıyor mu almıyorsa hangi romu kursam ota üzerinden güncelleme alır? Ha birde olaki rom kurmam gerekti imei uçar mı? Teşekkürler.

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bu yurtiçi imei kayıtlı mi9se modelinden düşünüyorum rn7 ile takas yapacağım. Bu telefon hangi romla geliyor ve ota üzerinden güncelleme alıyor mu almıyorsa hangi romu kursam ota üzerinden güncelleme alır? Ha birde olaki rom kurmam gerekti imei uçar mı? Teşekkürler.
Benimki eu rom'la geldi, ota guncelleme ile imei uçar deniyor, kendim denemedim henuz. Mi room epey övülüyor, denemeyi dusunuyorum yakin zamanda.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki eu rom'la geldi, ota guncelleme ile imei uçar deniyor, kendim denemedim henuz. Mi room epey övülüyor, denemeyi dusunuyorum yakin zamanda.
Ya şu imei işi olmasa bide otadan güncellemeyi sorunsuz yapsak direk alıcam da tereddütde kalıyorum her telefoncu farklı bişey diyor.

Oyla:

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
Cihaz genelde Global rom ile gelir tabi bu satıcınız ile ilgili genelde bütün romlarda ota güncellemesi geliyor güncelleme sırasında imei gitmez sadece stock recovery ile sıfırlama yaptığınızda gider.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz genelde Global rom ile gelir tabi bu satıcınız ile ilgili genelde bütün romlarda ota güncellemesi geliyor güncelleme sırasında imei gitmez sadece stock recovery ile sıfırlama yaptığınızda gider.
O zaman alıcağım yere sormam lazım anlaşılan .

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben imei kayıtlı aldım. İçindeki rom güncel değildi. Bende telefonumdan minin sitesinden resmi global kararlı sürümü indirdim. 10.3.3.0(PFBMIXM) sonra yüklediğimde twrp ekranı çıktı ordan tekrar açtım yüklenmiş oldu. İmei gitmedi

Oyla:

Sinankerti01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta düzey
Cihazım
Mi9SE
Konular
11
Ben imei kayıtlı aldım. İçindeki rom güncel değildi. Bende telefonumdan minin sitesinden resmi global kararlı sürümü indirdim. 10.3.3.0(PFBMIXM) sonra yüklediğimde twrp ekranı çıktı ordan tekrar açtım yüklenmiş oldu. İmei gitmedi
Zip uzantılı olan romu indirip güncelleyicidenmi kurdunz yoksa twrpden mi?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Zip uzantılı olan romu indirip güncelleyicidenmi kurdunz yoksa twrpden mi?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet güncelliyiciden kurdum sonra güncelleme paketinden seçtim indirdiğimi güncelle dedim. Ama güncellenip açılınca twrp ekranı çıktı ordan tekrar başlattım oldu

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker