Yardım Mi9Se Ekran donması

ekocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekremcan
Cihazım
Mi9 SE
Konular
5
Selamlar. Mi9 SE cihazima Android 10 yükledim gayet sorunsuz çalışıyordu yaklaşık 1 ay kadar telefonu kullanmadım kapalı durumda kaldı. Google Play Store'da 64 adet güncelleme vardı telefonu şarja takıp hepsini güncelledim. Normal uygulamaları güncelledim (Whatsapp,İnstagram,Twitter vs.) sistem uygulamalarını değil şuan ekran kasıyor durduk yere sorun ne olabilir?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Selamlar. Mi9 SE cihazima Android 10 yükledim gayet sorunsuz çalışıyordu yaklaşık 1 ay kadar telefonu kullanmadım kapalı durumda kaldı. Google Play Store'da 64 adet güncelleme vardı telefonu şarja takıp hepsini güncelledim. Normal uygulamaları güncelledim (Whatsapp,İnstagram,Twitter vs.) sistem uygulamalarını değil şuan ekran kasıyor durduk yere sorun ne olabilir?
Hangi romdasiniz?

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Bende play Store'dan uygulama güncelleme ekranındayken uygulama güncelleyince telefon fena donuyordu ama sanırım bu sürüm değilde 11.0.4'tü ama ekran kasmasi gibi birşey yaşamadım.Tam olarak nasıl bir kasma?

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Yeniden başlatma deneyebilirsiniz

Oyla:

ekocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekremcan
Cihazım
Mi9 SE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende play Store'dan uygulama güncelleme ekranındayken uygulama güncelleyince telefon fena donuyordu ama sanırım bu sürüm değilde 11.0.4'tü ama ekran kasmasi gibi birşey yaşamadım.Tam olarak nasıl bir kasma?
Yeniden başlatmayi denedim sorun devam ediyor.

Uygulamalar penceresinde geçiş yaparken kasmalar galeriden fotoğraflara bakarken kasmalar. Google Play guncellemelerinden sonra oldu. Tum ayarlarima baktim ayarlar ayni sekilde duruyor. Guncelledigim uygulamalar surekli kullandigim seyler. Uygulamada yapmis olsa diyecegim ki uygulamadan kaynakli. Sorunu anlamis değilim.

Oyla:
Üst Alt