Elde tutuş hissi güzel, hiç 5.97' bir cihaz gibi değil, gayet iyi bir ekran boyutu var. Kim görse ne kadar kibar, güzel bir telefon diyor. Sağlamlık için yorum yapamayacağım ama abisi Mi 9 bu konuda iyi. YouTube’da S10’dan daha sağlam çıktığı drop testler var; kardeşi Mi 9 SE’nin de kötü olacağını sanmıyorum.vallaha kardeşim uzunca yazmışsın çok saolasın senin gibi birisinin yazmasını bekliyodum içimi rahatlattın adamlar bilmeden yazıyor 3000mah pil var diye
3000 mah olması önemli değil işlemci düşük güç tüketimli
kardeşim bide cihazın elde tutuş hissayatı küçükmü fazla büyük olmayan bi ekranlı telefon bakıyodum sonuçta aldı teknoloji başını gitti 6.5'' ekranlar her yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin yaptığın cahillik bilgin yoksa boş yere laf kalabalığı yapma hocam
Biraz daha ilerlersek komaya gireceksin hocam, dikkat et.biri cahil diyor biri taş yersin diyor. hey Allahım muhabbetlere bak.
Youtube testlerinde hiç duraksamadan yani hücresel veri beklemeden testler yapılıyor o yüzden süre baya bir artıyor. Hücresel bekleme haliyle pil harcıyor o yüzden global rom ile 5.5 - 6 saat arası ekran süresi 1.5 gün ise şarj süresi alıyorum ben.youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmı
Hocam bu cihazda dikkat etmeniz gereken husus2200 e kadar gördüm fiyatını szice alınırmı uzun vadede iş görürmü