Sohbet mi9se alınırmı???

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
2200 e kadar gördüm fiyatını szice alınırmı uzun vadede iş görürmü

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Tam bir f/p ürünü.

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
pil takmayı unutmuşlar ama yine de sen bilirsin

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pil takmayı unutmuşlar ama yine de sen bilirsin
youtubeden baktım testlerine 10 saat ekran süresi var sd 712 işlemci düşük güç tüketimi
ve iphone x inde 2700 ama gayet güzel pil olarak ben yeterince bilgiliyim cihazda ama bilgisiz olduğumu düşünerek açtım başlığı daha bilgisizler varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam bir f/p ürünü.
banada öyle geldi hocam

mfatihkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi9 SE
Konular
5
Günlük kullanımda ekran süresi 6 saatin üstüne çok zor çıkıyor.

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
2200 e kadar gördüm fiyatını szice alınırmı uzun vadede iş görürmü
Facebook'ta Xseller Hasan IMEI kayıtlı+Global Versiyonu (64/6) 2100 liraya falan satıyordu, bugün gördüm hattâ hocam. Güvenilir bir satıcı , bayağı bir referansı var.

Ayrıca, yukarıda “pil takmayı unutmuşlar,” diyen arkadaş da aklını evde unutmuş olsa gerek! Telefonu alalı tam 1 hafta oluyor, bundan bir önceki cihazım Redmi Note 3’tü (4050 mAh), Mi 9 SE ile yaptığım işleri onda yapıyordum, işten eve gelmeden kapanıyordu, hem de işteyken ekstra %40 şarj etmeme rağmen. Şu an Mi 9 SE ile onunla yaptığım işlerin %60 fazlasını yapıyorum ve eve geldiğimde şarjım 49-50 falan oluyor. Tabii bunda, cihazın yeni olmasının etkisi var ama Amoled ekranlar, siyah sayfalarda piksellerin çalışmasını durduruyor, onun bariz bir etkisi var. Ben karanlık modda kullanıyorum, onun için söylüyorum bunu. Bir de SnapDragon 712 de enerji tasarrufu iyi olan bir işlemci. Yani bataryasına laf atanlar önce bir Mi 9 SE kullansın, ondan sonra yorum yapsın. 4 yıllık Xiaomi/MIUI kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum. Güvenip alabilirsin kardeşim, bu konuda müsterih ol. Ayrıca şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim: Gittigidiyor'a 2 yıllık garantili diye satışa koymuşlar; yaklaşık 4 bin lira fiyatı var, bir kez daha düşün 2200 lira bu cihaz için az bile kalır.

youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmı
10 saat de olur belki ama uygulama, oyun olmazsa. Cihaz yazılımsal olarak sorunlu değil; Global Versiyon+Global ROM var bende. Birazdan ekran süresi atacağım.

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
siz karşıt görüşleri aşağılayan tipler ne zaman insanca konuşmayı öğreneceksiniz acaba haha--haha--

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Facebook'ta Xseller Hasan IMEI kayıtlı+Global Versiyonu (64/6) 2100 liraya falan satıyordu, bugün gördüm hattâ hocam. Güvenilir bir satıcı , bayağı bir referansı var.

Ayrıca, yukarıda “pil takmayı unutmuşlar,” diyen arkadaş da aklını evde unutmuş olsa gerek! Telefonu alalı tam 1 hafta oluyor, bundan bir önceki cihazım Redmi Note 3’tü (4050 mAh), Mi 9 SE ile yaptığım işleri onda yapıyordum, işten eve gelmeden kapanıyordu, hem de işteyken ekstra %40 şarj etmeme rağmen. Şu an Mi 9 SE ile onunla yaptığım işlerin %60 fazlasını yapıyorum ve eve geldiğimde şarjım 49-50 falan oluyor. Tabii bunda, cihazın yeni olmasının etkisi var ama Amoled ekranlar, siyah sayfalarda piksellerin çalışmasını durduruyor, onun bariz bir etkisi var. Ben karanlık modda kullanıyorum, onun için söylüyorum bunu. Bir de SnapDragon 712 de enerji tasarrufu iyi olan bir işlemci. Yani bataryasına laf atanlar önce bir Mi 9 SE kullansın, ondan sonra yorum yapsın. 4 yıllık Xiaomi/MIUI kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum. Güvenip alabilirsin kardeşim, bu konuda müsterih ol. Ayrıca şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim: Gittigidiyor'a 2 yıllık garantili diye satışa koymuşlar; yaklaşık 4 bin lira fiyatı var, bir kez daha düşün 2200 lira bu cihaz için az bile kalır.

10 saat de olur belki ama uygulama, oyun olmazsa. Cihaz yazılımsal olarak sorunlu değil; Global Versiyon+Global ROM var bende. Birazdan ekran süresi atacağım.
vallaha kardeşim uzunca yazmışsın çok saolasın senin gibi birisinin yazmasını bekliyodum içimi rahatlattın adamlar bilmeden yazıyor 3000mah pil var diye
3000 mah olması önemli değil işlemci düşük güç tüketimli :D :D
kardeşim bide cihazın elde tutuş hissayatı küçükmü fazla büyük olmayan bi ekranlı telefon bakıyodum sonuçta aldı teknoloji başını gitti 6.5'' ekranlar her yerde :D

siz karşıt görüşleri aşağılayan tipler ne zaman insanca konuşmayı öğreneceksiniz acaba haha--haha--
senin yaptığın cahillik bilgin yoksa boş yere laf kalabalığı yapma hocam

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmı
Günlük kullanımda ekran süresi 6 saatin üstüne çok zor çıkıyor.
Günlük kullanım: 250 MB’lık render yaptım telefondan, 6 dakikada Bluetooth ile gönderdim, 37 dk, 46 saniye telefonla konuştum, 2 saat 15 dakika haber programı, 1 saat 12 dakika Chrome, 10 dakika YouTube, 10 dakika WhatsApp, 12 dakika Online Soccer Manager, 11 dakika müzik player; gerisi donanım ve ıvır zıvır şeyler... Tabii bunların hepsi mobil veri ile yapılmış şeyler. Sabah 8’de mobil veriyi açmaya başladım ve şu an saat 2 akşam 8’ye geliyor.

Ekran süresi de bu:

Argümansız, sallamasyon konuşursan taşı yersin, burası kurtlar sofrası.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-10-19-44-19-400_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-05-10-19-44-19-400_com.miui.securitycenter.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 32
Üst Alt