- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- s3 mini
- Konular
- 42
2200 e kadar gördüm fiyatını szice alınırmı uzun vadede iş görürmü
youtubeden baktım testlerine 10 saat ekran süresi var sd 712 işlemci düşük güç tüketimipil takmayı unutmuşlar ama yine de sen bilirsin
banada öyle geldi hocamTam bir f/p ürünü.
youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmıGünlük kullanımda ekran süresi 6 saatin üstüne çok zor çıkıyor.
Facebook'ta Xseller Hasan IMEI kayıtlı+Global Versiyonu (64/6) 2100 liraya falan satıyordu, bugün gördüm hattâ hocam. Güvenilir bir satıcı , bayağı bir referansı var.2200 e kadar gördüm fiyatını szice alınırmı uzun vadede iş görürmü
10 saat de olur belki ama uygulama, oyun olmazsa. Cihaz yazılımsal olarak sorunlu değil; Global Versiyon+Global ROM var bende. Birazdan ekran süresi atacağım.youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmı
vallaha kardeşim uzunca yazmışsın çok saolasın senin gibi birisinin yazmasını bekliyodum içimi rahatlattın adamlar bilmeden yazıyor 3000mah pil var diyeFacebook'ta Xseller Hasan IMEI kayıtlı+Global Versiyonu (64/6) 2100 liraya falan satıyordu, bugün gördüm hattâ hocam. Güvenilir bir satıcı , bayağı bir referansı var.
Ayrıca, yukarıda “pil takmayı unutmuşlar,” diyen arkadaş da aklını evde unutmuş olsa gerek! Telefonu alalı tam 1 hafta oluyor, bundan bir önceki cihazım Redmi Note 3’tü (4050 mAh), Mi 9 SE ile yaptığım işleri onda yapıyordum, işten eve gelmeden kapanıyordu, hem de işteyken ekstra %40 şarj etmeme rağmen. Şu an Mi 9 SE ile onunla yaptığım işlerin %60 fazlasını yapıyorum ve eve geldiğimde şarjım 49-50 falan oluyor. Tabii bunda, cihazın yeni olmasının etkisi var ama Amoled ekranlar, siyah sayfalarda piksellerin çalışmasını durduruyor, onun bariz bir etkisi var. Ben karanlık modda kullanıyorum, onun için söylüyorum bunu. Bir de SnapDragon 712 de enerji tasarrufu iyi olan bir işlemci. Yani bataryasına laf atanlar önce bir Mi 9 SE kullansın, ondan sonra yorum yapsın. 4 yıllık Xiaomi/MIUI kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum. Güvenip alabilirsin kardeşim, bu konuda müsterih ol. Ayrıca şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGittigidiyor'a 2 yıllık garantili diye satışa koymuşlar; yaklaşık 4 bin lira fiyatı var, bir kez daha düşün 2200 lira bu cihaz için az bile kalır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 saat de olur belki ama uygulama, oyun olmazsa. Cihaz yazılımsal olarak sorunlu değil; Global Versiyon+Global ROM var bende. Birazdan ekran süresi atacağım.
senin yaptığın cahillik bilgin yoksa boş yere laf kalabalığı yapma hocamsiz karşıt görüşleri aşağılayan tipler ne zaman insanca konuşmayı öğreneceksiniz acaba
10 saat de olur belki ama uygulama, oyun olmazsa. Cihaz yazılımsal olarak sorunlu değil; Global Versiyon+Global ROM var bende. Birazdan ekran süresi atacağım.youtube testlerine 10 saat yazıyor hocam ama cihaz sıkıntılımı yazılım vs olarak kasma donma yaparmı
Günlük kullanım: 250 MB’lık render yaptım telefondan, 6 dakikada Bluetooth ile gönderdim, 37 dk, 46 saniye telefonla konuştum, 2 saat 15 dakika haber programı, 1 saat 12 dakika Chrome, 10 dakika YouTube, 10 dakika WhatsApp, 12 dakika Online Soccer Manager, 11 dakika müzik player; gerisi donanım ve ıvır zıvır şeyler... Tabii bunların hepsi mobil veri ile yapılmış şeyler. Sabah 8’de mobil veriyi açmaya başladım ve şu an saat 2 akşam 8’ye geliyor.Günlük kullanımda ekran süresi 6 saatin üstüne çok zor çıkıyor.
Argümansız, sallamasyon konuşursan taşı yersin, burası kurtlar sofrası.siz karşıt görüşleri aşağılayan tipler ne zaman insanca konuşmayı öğreneceksiniz acaba