Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 9 aydır kullandığım mi9 cihazımı şarj performansını beğenmediğim için note 10 lite veya note 10 ile değiştirmek istiyorum sizce geçilirmi ? Kamera konusunda iki cihazdan hangisi daha iyi performans verir bilemiyorum.
Mide bulandıran wifi sorunu ve sensör sorunu var kullanan arkadaşlar durum nedir sorunlar düzeldi diyen var düzelmedi diyende var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şarj hariç diğer konularda üzülürsün. Benim mi 9 bl kilidi kapalı format felan yapamıyorum o şekil imei atılmş cihaza ota güncelleme geliyor yapıyorum. Şuan miui 12 yüklü global eu cihaz elimden düşmüyor en kötü 5 en iyi 8 40 ekran süresi alıyorum. Benim için yeterli sizi bilemem tabiki. Ama akıclık olsun uygulama açma hızı olsun bana göre çok başarılı. Evet pili az 3300mah ama hızlı şarj ile işi çözüyor. Lite felan uğraşma derim alırsan 9t pro k20 pro al. Ama forumda gördüğüm kadarı ile cok sorunları olan cihazlar popüler olduğu için konu açan çok. Ben mi 9 dan memnunum işimi fazlası ile görüyor.
Hocam belkide dediğiniz gibi bataryada sorun olabilir. 5260 Mah bataryaya sahip cihaz mi9'dan daha kotu bir pil performansı nasıl verebilir ?
11-12 saat ekran süresi alanlar varmış açıkçası bu beni cezbetti
2 hafta önce bende şarj performansından dolayı mi9 telefonumu satarak note 10 lite'a geçtim.
Hiç pişman değilim.
Her ne kadar hızlı şarj olsa da oyun oynadığım günler, günde 3 kere şarja takıyordum.
En fazla aldığım ekran süresi 4 saatti.
Note 10 Lite'a geçince dünya varmış dedim.
Tabi ki burada önceliğinizi belirlemeniz gerek.
Performans mı? Batarya mı?
Gün içerisinde yoğun telefon görüşmesi ve mail trafiği yapıyorum.
Akşamları da 1-2 saat pubg oynuyorum.
İnanılmaz bir fark ben görmedim.
Hatta pubg de mi9 çok ısınıyordu bu da satmama bir neden oldu.
Belki cihaz da bir sıkıntı vardı ama ez cümle bence geçilebilir.
İyi akşamlar.
Gecilir kardesim!
Cok oyun oynayan biriysen yogun kullanimda mi 9 performansi vermeyebilir ama gundelik kullanimda mi 9'u kesinlikle aratmaz.
Ama ben poco f2 pro tavsiye ederim fiyat performans anlaminda tek gecerim
Şarj hariç diğer konularda üzülürsün. Benim mi 9 bl kilidi kapalı format felan yapamıyorum o şekil imei atılmş cihaza ota güncelleme geliyor yapıyorum. Şuan miui 12 yüklü global eu cihaz elimden düşmüyor en kötü 5 en iyi 8 40 ekran süresi alıyorum. Benim için yeterli sizi bilemem tabiki. Ama akıclık olsun uygulama açma hızı olsun bana göre çok başarılı. Evet pili az 3300mah ama hızlı şarj ile işi çözüyor. Lite felan uğraşma derim alırsan 9t pro k20 pro al. Ama forumda gördüğüm kadarı ile cok sorunları olan cihazlar popüler olduğu için konu açan çok. Ben mi 9 dan memnunum işimi fazlası ile görüyor.
Kesinlikle katılıyorum akıcılık konusunda muhteşem cihaz. Bataryamda büyük bir sorun var siz bu ekran sürelerini alıyorsanız 8 saat hayâl bende, batarya değişimi yapmayı düşünmeye başladım. Yarın gidip yakından bakacağım note 10 lite cihazına arayüz akıcılığı ne durumda inanın bana şarj gerçekten soğuttu beni cihazdan mi9t pekt hoşuma gitmiyor ön kamerası popup olması nedeniyle.
2 hafta önce bende şarj performansından dolayı mi9 telefonumu satarak note 10 lite'a geçtim.
Hiç pişman değilim.
Her ne kadar hızlı şarj olsa da oyun oynadığım günler, günde 3 kere şarja takıyordum.
En fazla aldığım ekran süresi 4 saatti.
Note 10 Lite'a geçince dünya varmış dedim.
Tabi ki burada önceliğinizi belirlemeniz gerek.
Performans mı? Batarya mı?
Gün içerisinde yoğun telefon görüşmesi ve mail trafiği yapıyorum.
Akşamları da 1-2 saat pubg oynuyorum.
İnanılmaz bir fark ben görmedim.
Hatta pubg de mi9 çok ısınıyordu bu da satmama bir neden oldu.
Belki cihaz da bir sıkıntı vardı ama ez cümle bence geçilebilir.
İyi akşamlar.
Mi 9 için yazdıklarınızı tamamını yaşıyorum
Sizin bu yorumunuz benim için değerli gerçek kullanıcı deneyimi olarak.
Akıcılık konusunda arayüzde sizi üzen bir durum yok sanırım peki cihazın arama esnasında ekran kararma sorunu varmı sizde kulağa götürüldüğü zaman ekran kapanmıyor diyenler var ek olarak wifi sorunu yaşadınız mı cihazda ? Kamera olarak mi9 ile arasında çok fark varmı sizce note serisi daha çok kamera odaklı olduğu için iyidir diye düşünüyorum kendimce. Yorumunuzu merakla bekliyorum.
Gecilir kardesim!
Cok oyun oynayan biriysen yogun kullanimda mi 9 performansi vermeyebilir ama gundelik kullanimda mi 9'u kesinlikle aratmaz.
Ama ben poco f2 pro tavsiye ederim fiyat performans anlaminda tek gecerim
Cihazda oyun oynarım fakat ekstra grafikli oyunlar pes 2020 oynarım en fazla 730G işlemci üzmez diyo düşünüyorum poco f2 güzel bir cihaz fakat bütçe olarak bana uzak takas düşündüğüm için note 10 lite bana uygun geliyor.
Kamera olarak oldukça başarılı olduğunu söylebilirim.
Tasarım olarak da çok iyi.
Premium hissi veriyor.
Mi9 dan geçtim.
Çift hat aktif batarya performansını da aşağıda paylaşıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam hem batarya hem performans olmasını ıstıyosanız yapılacak iş bellidir. Amiral gemisi alın kurtulun bütçem yok dıyorsanız da bısılerden feragat etmeniz de lazım.730G yi cok mu kotu goruyolar anlamıyorum. İllaki mi9 ile arasında fark vardır ama ne kadar olabılır kı yanı. Burda milisanıyeler için de tonlarca para vermeyi sacmalık olarak buluyorum. Yeni çıkmış orta üst segment bi işlemci işinizi gorur dıye tahmın ediyorum. Mi note 10 lite da en dusuk 8 saat en yuksek 12 saat ekran suresı alıyorum. Genele bakıılırsa 10 11 saat dıyebılırım. Ki zaten batarya 50 dk da doluyo.