Dostum çözümü bulduğumu önce söyleyeyim de mutlu haberi vermiş olayım
Bende yeni aldım telefonu ve video moduna geçince görüntü donuyordu. Hızlı çekim veya ağır çekim moduna geçince veya fotoğraf moduna geri gelince ekran normale dönüyordu. Aslında 60fps ye alınca donma olmuyor video modunu kullanabilir oldum fakat asıl durum sanki görüntü dengeleme özelliğindeydi. Yani kamera ayarlarındaki video kısmındaki görüntü dengelemeyi kapattım ve 30fps veya 60fps farketmeksizin donma olmadan kullanabilir oldum. Lakin yinede beni tatmin etmedi.
Çözüm olur diye önce 10.2.9.0 sürümünün fastboot yükleme dosyasını indirdim.
Önce tgz dosyasını sonra içinden çıkan tar dosyasını 7zip zipleme uygulaması ile dışarı çıkardım. Sonra flash-all.bat ile üzerine full yükledim çözüm olmadı.
Sonra 10.2.6.0 yani bir alt sürümü yine flash-all.bat ile yükledim yine çözüm olmadı. Sonra belki bilinen bir sorundur ve beta sürümde düzeltmişlerdir diye beta sürümü yükledim volaaa görüntü dengeleme açık şekilde 30fps, 60fps sorunsuz kullanabiliyor oldum. Fakat beta sürüm değilde stabil sürüm kullanmak istediğimden 10.2.9.0 stabil sürümü yine yükledim. Bu sefer stabil sürümde de sorunsuz kullanabiliyorum. Yani bu yöntemle başka sorunları da giderdiğimi hatırlıyorum. Denedim ve oldu.
Selamlar. Bir durum olursa yardımcı olmak isterim.