Yardım Mi9 T hoparlör sorunu

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu global
Telefon Modeli
Mi9 t 128 gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Henüz IMEI repair işlemi için bl kilidi açma sürecinde olan 3 günlük mi9T telefonumun hoparlör sesi çok az geldi bana. Daha önce garantili mi8 lite kullanıcısı olarak çok fark var aralarında. Kulaklık performansı iyi ama hoparlör sesi çok kısık. Sizce telefon sahte ya da yazılımından kaynaklı bir sorun olabilir mi? Teşekkür ederim.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
MI 9 SE nin sesini kıstılar güncellemeyle.belki ondada aynı olay olmuştur.sahte olması zor ihtimal.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
15T PRO
Konular
75
Henüz IMEI repair işlemi için bl kilidi açma sürecinde olan 3 günlük mi9T telefonumun hoparlör sesi çok az geldi bana. Daha önce garantili mi8 lite kullanıcısı olarak çok fark var aralarında. Kulaklık performansı iyi ama hoparlör sesi çok kısık. Sizce telefon sahte ya da yazılımından kaynaklı bir sorun olabilir mi? Teşekkür ederim.
Hocam eminmisiniz sesi gayet yüksek tatminkar

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
MI 9 SE nin sesini kıstılar güncellemeyle.belki ondada aynı olay olmuştur.sahte olması zor ihtimal.
Teşekkür ederim. Aynı sıkıntıyı yaşayan ve konu hakkında fikri olan dost varsa paylaşabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eminmisiniz sesi gayet yüksek tatminkar
Mi 8 lite ile tekrar karşılaştırınca mi9t nin daha iyi ses verdiğini anladım. Bir an garantisiz çakma ürün aldık diye endişelendim. Çok sağ olun ilginiz için.

Son düzenleme: