Yardım Mi9 T Ekran gelmiyor

chndnZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Mi9T telefonum 2gun oncesine kadar gayet normal bir sekilde kullanabiliyordum yanliz bu iki gunde bazen ekranda donma kasilma yapiyordu tus kilidine gecince aramalar gelip msjlar geliyordu ama ekran gelmiyordu kendiliginden sonra ekran geliyordu yazilimdan suphelenip yeni bir yazilim atip denedik ekranda degistirdik genede sorun devam etti son bir yazilim daha atip denedim 1gundur normal birsekilde kullanabiliyorum donma kasma hic olmuyor tus kilidine acip kapatincada normale donuyor kullanabiliyorum ama bazen tus kilidine alinca ekranin kendine gelmesi 10-15dakka bulabiliyor boyle bir sorunla karsilasan hic oldumu acaba?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
2 senedir bu cihazı kullanıyorum hiç böyle bişey olmadı. Yazılım atıp denemişsiniz. Ekran da değişmiş. Görünen o ki anakartta bi sıkıntı var gibi

chndnZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sorun ana kartta olsa dünden beri normal şekilde kullanabilirmiydim donma kasma hiç olmuyor artık şu an bazen tuş kilidine alırsam ekranın kendine gelmesi biraz uzun sürebiliyor ama donma kasma oyun falan oynarken hiç birşey olmuyor.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Fastboot rom atıp sıfırlamayı dene önce. Yazılım kaynaklı olup olmadığı netleşir.

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Mi9T telefonum 2gun oncesine kadar gayet normal bir sekilde kullanabiliyordum yanliz bu iki gunde bazen ekranda donma kasilma yapiyordu tus kilidine gecince aramalar gelip msjlar geliyordu ama ekran gelmiyordu kendiliginden sonra ekran geliyordu yazilimdan suphelenip yeni bir yazilim atip denedik ekranda degistirdik genede sorun devam etti son bir yazilim daha atip denedim 1gundur normal birsekilde kullanabiliyorum donma kasma hic olmuyor tus kilidine acip kapatincada normale donuyor kullanabiliyorum ama bazen tus kilidine alinca ekranin kendine gelmesi 10-15dakka bulabiliyor boyle bir sorunla karsilasan hic oldumu acaba?
aynı benim sorunuma benziyor gibi. sebebi crdroid. kerneli deep sleepten çıkamıyor. ben de konu açacağım şimdi bununla ilgili. adam gibi rom isteyeceğim. stok rom yükleyip deneyin hocam. eğer aosp falan atmaya devam ediyorsanız zaten 2 kernelden birini kullandığı içi herkes cihazda mallaşma yapıyor. en azınden ben crdroidden şüpheleniyorum. ikimizde de tıpatıp aynı sorun olması şans işi mi bilemiyorum ama donanımsal değildir bence. tuşa basıyorum basıyorum cihaz uyanmıyor. güç tuşuna basılı tutup yeniden başlatınca sorun yok. uzun süre gece gibi dokunmazsam android işletim sistemini bile uyutuyor herhalde. her zaman olmamakla beraber cihaz siyahlara gömülüyor. bekliyorsun azıcık ekran geliyor ama hiçbir şey yapamıyorsun komutları sanki 10 dk gecikmeli algılıyor gibi.

chndnZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunlarimiz biraz benziyor iki defa mi sitesinden arkadasim rom indirip denedi ctesi gunku yazilimdan sonra kullanabildim ama bazen tus kilidinden uyanmadi ama ses hersey duyuyorum uzun sure power basincada ekran bazen gelmedi sonra geldi suan bir yazilim daha denedi arkadas eski haline donma olayina ekran acilmama olayina geri geldi.

Üst Alt