Yardım Mi9 t Bluetooth mac adresi ini nasıl değiştirebilirim

Sga20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Geylani
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Merhabalar daha önce sorunun ne olduğunu bilmediğimden konuyu fatklı bir başlıkla açmıştım ama şimdi soruna baya hakim oldum ama çözmeye yaklaşamadım bile.

Sorunum 2 Mi9 t ye de aynı programla malum kod işlemi yapıldı ama maalesef iki telefonun da mac adresleri birebir aynı oldu. Yapan arkadaş bu durumu wifide düzelttiyse de bluetooth mac adresinde maalesef bişey yapamadı. O arkadaş ta halen bu durumu araştırmakta ama durum çok kritik bana çözüm sunabilecek bir arkadaş var mıdır?

Not: telefona root attım ve bluetooth mac change uygulamasını denedim netice alamadım.
Es doya yöneticisi ile efs dosyasını aradım ama bulamadım.

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Merhabalar daha önce sorunun ne olduğunu bilmediğimden konuyu fatklı bir başlıkla açmıştım ama şimdi soruna baya hakim oldum ama çözmeye yaklaşamadım bile.

Sorunum 2 Mi9 t ye de aynı programla malum kod işlemi yapıldı ama maalesef iki telefonun da mac adresleri birebir aynı oldu. Yapan arkadaş bu durumu wifide düzelttiyse de bluetooth mac adresinde maalesef bişey yapamadı. O arkadaş ta halen bu durumu araştırmakta ama durum çok kritik bana çözüm sunabilecek bir arkadaş var mıdır?

Not: telefona root attım ve bluetooth mac change uygulamasını denedim netice alamadım.

Forumda efs dosyalarına nasıl erişeceğinizle ilgili bilgiler var. Hatta son konular arasındaydı.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18

Farklı dosya ile tekrar repair yapılırsa düzelir. Büyük ihtimalle Mac adresini aynı dosya üzerinden değiştirmiş.

Oyla:

Sga20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Geylani
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı dosya ile tekrar repair yapılırsa düzelir. Büyük ihtimalle Mac adresini aynı dosya üzerinden değiştirmiş.
Dedim şuna bir el at diye, herhalde işlem baştan yapılacak diye ben bluetooth mac adresi işini bilmiyorum diyor. Başka yolu yok mudur.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Valla bişey anlamadım derdime derman olur mu onu da bilemedim
Benim anladığım başka dosya ile imei repair yapılması. Benim anlamadığımb bu işlemleri yapan cihazın kendi orijinal dosyası üzerinden neden değişiklik yapmazlarda tek dosya üzerinden her cihaza IMEI atarlar.

Oyla:

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Valla bişey anlamadım derdime derman olur mu onu da bilemedim
Snapchat kullanmıyorsanız (kullanıyorsanız ban yersiniz) XprivacyLua xposed modülüyle değişebilirsiniz.

Xposed Pie ve sonrası için desteklenmiyor, kullanmak için EdXposed yüklemeniz gerekiyor.

Oyla:

Sga20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Geylani
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Snapchat kullanmıyorsanız (kullanıyorsanız ban yersiniz) XprivacyLua xposed modülüyle değişebilirsiniz.

Xposed Pie ve sonrası için desteklenmiyor, kullanmak için EdXposed yüklemeniz gerekiyor.
Biraz açarmısın

Oyla:
Üst Alt