Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bir senelik mi9 cihazım var iki güncelleme aldım (miui11 ve 12) bir kaç defa fastboot rom yükledim hiç sorun yok ve hattım türk telekom ama gel gelelim cihazı kardeşime verdim onun hattı vodafone ve cihaza şebeke gelmiyor. Sim kartı görüyor pin kodu soruyor ama şebeke yok sıfır bugün bir ara kısa süreliğine geldi ama yüzde 95 yok yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
İmei eski imei ilk aldığımdan beri aynı ilk olan 0 diğeri ise malum imei.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar şöyle düşünüyorum farzedelim ki başından beri yada rom yükleme yaparken modem dosyalari zarar gördü bunları nasıl düzeltebilirim ben bundan şüphe duyuyorum açıkçası.
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
Tgz uzantılı olanı bilmiyorum fastboot rom var elimde hem 11 hem de 12 sürümlü onlarda tgz herhalde zaten bu cihaza romu XiaoMitoolV2 ile yükledim ama her iki romda da çözüme ulaşamadım.
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
Bu program ile select kısmından yükleme yaptım daha önce ama değişen bir şey olmadı şu an eu rom indiriyorum onu deneyeceğim global stable olarak hem 11 hem de 12 denedim ama işe yaramadı. Bu modem dosyası arızalı olabilirmi siz ne düşünüyorsunuz format atmak hiç sorun değil bu yeni rom yüklersem eğer o dosyalar düzelir mi? Ya da o dosyalar da bir problem var mı ki?
Bu ekler belki yardımcı olur sinyal test programı ile yaptığım testte vodafone sinyal alıyor son fotoğraf ta benim kendi hattım karşılaştırma yapmak için. Ayni odada telefonlar yan yana vodafone yani sorunlu hat daha çok sinyal alıyor birde bu nasıl bir çelişki.
Arkadaşlar eu romu yükledim v12.0.1.0 QFAEUXM KARARLI yazıyor ama yine aynı tgz uzantılı ve fastboot olarak yüklendi neden böyle oluyor anlamıyorum.
Ayrıca mobil ağlar bölümünden ağları manuel olarak seç deyipte farklı operatör ağlarını gördüğümüz yerde mobil ağlar aranamadı diye uyarı veriyor otomatik olarak ta kime nereye bağlanıyor bilinmiyor yazmıyor. Erişim noktası adları vodafone ordada herşey normal gibi :/
Başkasına ait vodafone hattı denediniz mi acaba. Kardeşinizdeki sim kart eski mi. Yeni olan 64 kb olan mı. Belki bundan da olabilir. Mi 9 alıp Vodafone kullananan çoğu kişi hattan şikayetçi zaten.