Soru Mİ9 SE Twrp ile versiyon güncelleme

Mustom4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9se
Konular
7
Cihazı yeni aldım TWRP yüklü cihazda güncelleme denetle deyince v10.3.3.0
1.9 GB YAZİYOR FAKAT CİHAZ ROOT LU OLDUGU İCİN SANIRIM sunucu hatası veriyor güncelleme indirmiyor.
Bu yeni gelen güncelleme nasıl yapabiliriz Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna ek olarak v10.3.3.0 sürümü nereden indirebiliriz manuel olarak elle yüklemek istesek

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
buradan eu stabil 10.3.30 sürümünü indip bilgisayarınıza atın veya bilgisayarınızdan indirin. Daha sonra twrpye girip wipe den system, data, cache , dalvik ve hafızayı seçip sürgüyü sağa çekiyoruz işlem bitince tekrar wipeye gelip format dataya giriyoruz yes yazıp onaylıyoruz tüm hafıza silinicektir yedeklerinizi bilgisayara almayı unutmayınız telefonu bilgisayara bağlayıp indirmiş olduğunuz romu telefonun hafızasına atıyoruz sonra telefonu twrp modunda açıyoruz installe girip telefonun hafızasına atmış olduğumuz romu bulup flashliyoruz bu kadar:)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Cihazı yeni aldım TWRP yüklü cihazda güncelleme denetle deyince v10.3.3.0
1.9 GB YAZİYOR FAKAT CİHAZ ROOT LU OLDUGU İCİN SANIRIM sunucu hatası veriyor güncelleme indirmiyor.
Bu yeni gelen güncelleme nasıl yapabiliriz Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna ek olarak v10.3.3.0 sürümü nereden indirebiliriz manuel olarak elle yüklemek istesek

Telefonunuzun konusunu incelerseniz çabuk cevap ve çözüm bulursunuz Yes~~

Rom - Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.7.11 Beta ve v10.3.3.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Üst Alt