Soru Mi9 SE - Sağ Sol Kulak farkı

ArchAngel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Mi9 SE
Konular
1
Selam millet ,

Daha evvel açılmamış sanırım bu mevzu , neyse ben dile getireyeyim :) Şimdi telefonla ( normal) konuşurken sağ kulaktan sesin gelmesi ve sesin gitmesi yuzde 100 gibi düşünün , sol kulağınıza aldıgınız da telefonu ; direk ses kriterinde yuzde 60 düşüş oluyor ( daha kısık ve boğuk ) bunu farkeden var mı ? :)

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Selam millet ,

Daha evvel açılmamış sanırım bu mevzu , neyse ben dile getireyeyim :) Şimdi telefonla ( normal) konuşurken sağ kulaktan sesin gelmesi ve sesin gitmesi yuzde 100 gibi düşünün , sol kulağınıza aldıgınız da telefonu ; direk ses kriterinde yuzde 60 düşüş oluyor ( daha kısık ve boğuk ) bunu farkeden var mı ? :)
Bende de var aynı durum ama ben benim kulaktan diye düşündüm sen şimdi açınca konuyu rahat ettim kulak sağlam :) sağ kulakta sorun yok çok net canlı yüksek ses ama sol kulak kısık çok duymakta zorluk çekiyorum. :)

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Abi yemin ediyorum, konuyu okuyunca, Morgan Freeman ile Clint Eastwood un , milyon dolarlık bebekteki çorap muhabbeti geldi aklıma , neden bilmiyorum çok güldüm.

Oyla:

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Bende de var aynı durum ama ben benim kulaktan diye düşündüm sen şimdi açınca konuyu rahat ettim kulak sağlam :) sağ kulakta sorun yok çok net canlı yüksek ses ama sol kulak kısık çok duymakta zorluk çekiyorum. :)
O zaman benim kulakta sıkıntı yok, arkadaşın tezi çöktü :D

Oyla:
Üst Alt