Belki başka konularda daha önce sorulmuştur ama yine de sorayım ona göre bu roma geçeceğim hocam.GPS sorunsuz çalışıyor Masik romunda. Teşekkürler hocam. Stoya
Sertifikalı hocam tabiki.Belki başka konularda daha önce sorulmuştur ama yine de sorayım ona göre bu roma geçeceğim hocam.
Kameradan galeriye geçiş sorunu mevcut bildiğim kadarıyla, telefon dilini ingilizce yapınca bu sorun çözülüyor mu dener misiniz rica etsem ?
Bir ikinci olarak bluetooth çalışmasında bir sıkıntı var mı çünkü sürekli açık olarak kullanıyorum ben,
GPS sorunsuz çalışıyor demişsiniz bunun için teşekkür ederim ayrıca,
Son olarak google play ayarlarında cihaz sertifikalı mı görünüyor ? Yani gp üzerinden netflix indirebiliyor musunuz ? Dün denediğim birkaç romda bu netflix olayını maalesef çözemedim belki masik rom sertifikalı olarak yayınlıyordur romunu.
Biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Yanıt için teşekkürler hocam, son olarak kafamda soru işareti kalmaması adına google playden netflix indirebiliyor musunuz ? Benim denediğim hiçbir romda google playde netflix uygulamasını bulamadı cihazım. Tekrardan teşekkür ederim.Sertifikalı hocam tabiki.
Bluetooth sorunsuz bende kullanıyorum sürekli
kameradan galeri ingilizce yapınca düzeliyor.
Rica ederim.
Evet dün indirdim fakat en yüksek SD yani 480p çözünürlüğünde oynatıyor üyeliğimi iptal ettim rom çin tabanlı olduğundan olabileceğini düşünüyorum eski sürüm apk indirerek bazı kişiler 1080p kalite elde etmiş ona dikkat edin.Yanıt için teşekkürler hocam, son olarak kafamda soru işareti kalmaması adına google playden netflix indirebiliyor musunuz ? Benim denediğim hiçbir romda google playde netflix uygulamasını bulamadı cihazım. Tekrardan teşekkür ederim.
batarya süresi nasılEu rom'u kullanıyorum yeterince memnunum.
hocam iyi desem yalan olur kötü desem o da yalan olur öyle anlatayım sana.batarya süresi nasıl