Yardım Mi9 SE Reset Sorunu - Cihaz Sürekli Reset Atıyor ( Ekranda Unlocked Hatası)

Technokta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
Note 4
Konular
1
Merhabalar;

Sanırım arkadaşım TWRP yüklerken bir sorunla karşılaştı ve şu anda cihaz açılıyor ortada MI logosu ve altında Unlocked Yazıyor. sadece bu ekran geliyor ardından resetleyip tekrar aynı ekran geliyor cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Cihazı TWRP ( POWER + Ses Açma) ile açtığımda, Ekranda LR Team logosu çıkıyor 1 saniye kaldıktan sonra cihaz yeniden resetliyor.
Cihazı FASBOOT ( POWER + Ses Kısma) ile açtığımda ise Fastboot logosu geliyor ama oda ekranda sadece 1 saniye kaldıktan sonra yeniden resetliyor.
Ne yapmam gerek yardımlarınızı rica ederim
.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Hocam Nasıl Yüklemeyi Gerçekleştirebilirim. Cihaz Herhangi Bir Modda Kalmıyor ki? Gerek FastBoot Gerekse TWRP moduna aldığımızda 1-2 saniye sonra tekrar resetliyor kendini
bununla dene bakalım

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
cihazınınızın şarjı bitsin daha sonra tekrar deneyin yine olmazsa cihazı edl moda alıp yükleme yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zenex hocam ilk defa görüyorum böyle birşey ?

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Merhabalar;

Sanırım arkadaşım TWRP yüklerken bir sorunla karşılaştı ve şu anda cihaz açılıyor ortada MI logosu ve altında Unlocked Yazıyor. sadece bu ekran geliyor ardından resetleyip tekrar aynı ekran geliyor cihaz hiçbir şekilde açılmıyor. Cihazı TWRP ( POWER + Ses Açma) ile açtığımda, Ekranda LR Team logosu çıkıyor 1 saniye kaldıktan sonra cihaz yeniden resetliyor.
Cihazı FASBOOT ( POWER + Ses Kısma) ile açtığımda ise Fastboot logosu geliyor ama oda ekranda sadece 1 saniye kaldıktan sonra yeniden resetliyor.
Ne yapmam gerek yardımlarınızı rica ederim
.

bundan yaklaşık 5-6 sene önce sony de benzer sorunu yaşamıştım. çözümünü nette bulamamıştım 2 gün uğraşıp düzeltmiştim. istersen dene xiaomdie bu şekilde bi yöntem uygulanabilir mi bilmiyorum deneyerek görürüz onuda.

** anlatacağım şeyi sony de yaptıklarıma göre anlatıyorum

flashtool programından flashlanacak stock rom u seçip gerekli ayarları yaptıktan sonra flash tuşuna bastım daha sonra ekranda telefonu bağlayın uyarısı gelince telefonu fastboot moda alarak usb yi pc ye bağladım ama bu olayı saniyelik olarak yapmam gerekti yani cihaz res atmadan fastboottan çıkmadan moda alır almaz pc ye kabloyu bağlayarak çözdüm. bu şekilde 2 gün telefonu kullanamadıktan sonra sorunumu çözdüm. bir kaç ay geçtikten sonra başka bi kullanıcının daha aynı sorunu yaşayıp baya araştırıp çözemediğine denk gelmiştim onun sorununuda aynı yöntemle çözmüştük.

edit: sony cihazımdan sadece titreşim geliyordu hiç bir logo vs.. açılmıyordu zaten sony de mavi ışık fastboot yeşil ışık flashmode idi. bu yöntemle düzeltme işide tek denemede olmadı 3-5 defa denemen gerekebilir doğru zamana denk gelmesi için. belkide hiç işe yaramaz :?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt