Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla hocam gayet mümkün. Sadece bana özel bi durum da değil. Arkadaşım da benim gibi MI9 SE kullanıyor, o da benim gibi ekran sürelerine sahip. Sizin kafanızı karıştıran durum gün içerisinde aldığınız ekran süresinin toplam kullanıma oranı. Yani sabah şarjdan çıkarıp 12 saat sonra akşam ekran süresine baktığınızda her %10 luk şarj dilimi için 1 saatlik ekran süresi göremezsiniz. Çünkü telefon elinizde değilken de şarj harcıyor. Ama telefonu şarjdan çıkardıktan sonra hiç elinizden düşürmeden ekran sürelerini her 30 dk da ya da 1 saatte bir kontrol edin, dediğim gibi olduğunu göreceksiniz. Bu çok ütopik bi durum değil. Ben telefonu şarjdan çıkarıp aralıksız 4 saat boyunca youtube da video izledikten sonra %60 ın üzerinde şarjım kaldığını deneyimledim çok defa. Oyun oynayan birisi değilim pek, oyun oynadığım zaman bu süreleri alamıyorum ama internette ve sosyal medyada gezinirken çok rahat bi şekilde bu ekran sürelerini alıyorum.
valla kardeş 3binlik pille amoled ekranda düz siyah resime baksan bile zor alınır gibime geliyor bu süreler. pilinize iyi bakın öyleyse şanslı birisiniz.
Şanslı falan değilim hocam. Xiaomi'nin Mi 9SE isimli telefon modelinin kullanıcılara sunduğu standart pil performansına sahibim sadece. Bana özel bi durum olmadığını da deneyimlediğim için bu kadar "kesin" konuşuyorum.
Şanslı falan değilim hocam. Xiaomi'nin Mi 9SE isimli telefon modelinin kullanıcılara sunduğu standart pil performansına sahibim sadece. Bana özel bi durum olmadığını da deneyimlediğim için bu kadar "kesin" konuşuyorum.
Haklısınız hocam,günlük kullanımda MIUI 11 kullanırken de WI-FI ile 7-8 saat alıyordum ki telegram gruplarında da benimle aynı süreleri alanlar oluyordu.Bu telefonun benim için tek sıkıntısı telefon boştayken çok şarj yiyordu (%4-5) onun harici ortalama pil performansı var.Şöyle bir sıkıntı da var mobil veriye geçince 5-6 saate düşüyor
Haklısınız hocam,günlük kullanımda MIUI 11 kullanırken de WI-FI ile 7-8 saat alıyordum ki telegram gruplarında da benimle aynı süreleri alanlar oluyordu.Bu telefonun benim için tek sıkıntısı telefon boştayken çok şarj yiyordu (%4-5) onun harici ortalama pil performansı var.Şöyle bir sıkıntı da var mobil veriye geçince 5-6 saate düşüyor