Yardım Mi9 Se Kasma Sorunu

Ataberk35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9Se
Konular
8
Dostlarım merhaba telefonumu 8-9 aydır kullanıyorum sorunsuz fakat bu akşam böyle FPS düşüklüğü gibi bı kasma var sorunu yaşayan var mı başka ?

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
Dostlarım merhaba telefonumu 8-9 aydır kullanıyorum sorunsuz fakat bu akşam böyle FPS düşüklüğü gibi bı kasma var sorunu yaşayan var mı başka ?
Sıfırla telefonu bi istersen

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Dayi63

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Konu uygun bölüme taşınmıştır
şöyle bir sıkıntım var son 1 aydır pubgde ses kasamıyorum aynı hesap ve kulaklıkla basla telefonda oynadım bi sıkıntı yoktu ve YouTubede de pubg videoları izlerken ses kasamıyorum yani iki kulaklıktan da aynı duzeyde ses geliyor sesin sağdan mı soldan mı geldiği belli olmuyor.oyunu sildim yukledimim değişen olmadı sorun tamamen telefonda ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen cihazım Redmi note 8 pro

Oyla:

Enesk.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
şöyle bir sıkıntım var son 1 aydır pubgde ses kasamıyorum aynı hesap ve kulaklıkla basla telefonda oynadım bi sıkıntı yoktu ve YouTubede de pubg videoları izlerken ses kasamıyorum yani iki kulaklıktan da aynı duzeyde ses geliyor sesin sağdan mı soldan mı geldiği belli olmuyor.oyunu sildim yukledimim değişen olmadı sorun tamamen telefonda ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen cihazım Redmi note 8 pro
Ayarlar/ek ayarlar/erişilebilirlik/mono sesi devre dışı bırak

Oyla:
Üst Alt