- Adım
- Ugur
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 35
Size zahmet en son surum gcam apk var mi mi9 se icinYok maalesef
Size zahmet en son surum gcam apk var mi mi9 se icinYok maalesef
mevcut oradaki apk yi kurup geniş açı özelliğini kullanabilirsiniz geniş acıya geçmek için ön arka kameraya geçiş yaptığınız ikona iki kez hızlı bir şekilde tıklarsanız geniş acıya geçerSize zahmet en son surum gcam apk var mi mi9 se icin
40 yıl düşünsem, geniş açı kameranın kullanılması için ön kamera tuşuna çift basmam gerektiği aklıma gelmezdi. Tuş koymak yerine niye böyle yapmışlar, anlamadım. Geniş açı, öyle veya böyle bir şekilde eklenmiş. Zoom kamera neden yok ? Xiaomi geniş açıyı paylaşmış da zoom'u mu açmamış ? Hayretmevcut oradaki apk yi kurup geniş açı özelliğini kullanabilirsiniz geniş acıya geçmek için ön arka kameraya geçiş yaptığınız ikona iki kez hızlı bir şekilde tıklarsanız geniş acıya geçer
Üstteki cevap sizin içinde geçerli40 yıl düşünsem, geniş açı kameranın kullanılması için ön kamera tuşuna çift basmam gerektiği aklıma gelmezdi. Tuş koymak yerine niye böyle yapmışlar, anlamadım. Geniş açı, öyle veya böyle bir şekilde eklenmiş. Zoom kamera neden yok ? Xiaomi geniş açıyı paylaşmış da zoom'u mu açmamış ? Hayret
Gcam düz çekimleri 12mp portreleri 48mp selfiyi 5mp çekiyor gökyüzü ve Bulut çekimleri hariç Hepsinde stock dan çok daha iyi. Cihaz 9seAslında şunu merak ediyorum gcam şuan 48 mp çekmiyor on kamera 5 mp çekiyor camera 2 api açınca bunlarda çözülüyor mu
Abimde Mi8 var ondakini kendime attım açılmadı?Mi 8 in gcam ini yüklemenizi tavsiye ederim