Yardım Mi9 Se Güncelleme

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Arkadaşlar selamin aleyküm. Şuan yeni güncellemeyi indiriyorum fakat daha önce okudugum kadarıyla rootlu ve twrp yüklü cihazlarda indirilen güncelleme kurulurken sorun cıkıyormuş. Bu güncellemeyi indirdikten sonra normal kur desem kurarmı? Bilgisi olan varmi bu konuda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-19-19-34-17-342_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-03-19-19-34-17-342_com.android.updater.jpg
    231 KB · Görüntüleme: 58

ibrahimserhat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Zoraki33 hocam ben TWRP-3.3.1.13-Mi9SE by radispade olan twrp ile android 10 yüklemeye çalıştım OTA ile zip'i indirdim yeniden başlattı TWRP'ye geldi yükle deyip /sdcard/downladed_rom klasöründen indirilen zip'i seçtim ve Bozuk zip hatası aldım. Ardından yeniden başlattım ve sürekli TWRP ile başladı. Sistem'e geçemedim. Ardından TWRP sürümünü 3.3.1.15 olan Android 10 destekli sürüme güncelledim ve ardından denemelerim sonucu ne sisteme girebildim ne de güncelleme yapabildim.

PC aracılığıyla zip'i düzgün indirip recovery modda iken adb ile dosyayı telefona atıp kurulum yaptım. Dalvic ve cache temizledim yeniden başlattım yine TWRP ekranına attı. Bir türlü sisteme giremedim.

Dosyalarım ve uygulamarım gitmesin diye veri ve sistem silemiyorum. Telefonu sistemden açmam için bir öneriniz var mı ?

Oyla:

Zoraki33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Meslek
Boş
Konular
20
Şu an sorunsuz çalışıyor mu?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunsuz calisiyor sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoraki33 hocam ben TWRP-3.3.1.13-Mi9SE by radispade olan twrp ile android 10 yüklemeye çalıştım OTA ile zip'i indirdim yeniden başlattı TWRP'ye geldi yükle deyip /sdcard/downladed_rom klasöründen indirilen zip'i seçtim ve Bozuk zip hatası aldım. Ardından yeniden başlattım ve sürekli TWRP ile başladı. Sistem'e geçemedim. Ardından TWRP sürümünü 3.3.1.15 olan Android 10 destekli sürüme güncelledim ve ardından denemelerim sonucu ne sisteme girebildim ne de güncelleme yapabildim.

PC aracılığıyla zip'i düzgün indirip recovery modda iken adb ile dosyayı telefona atıp kurulum yaptım. Dalvic ve cache temizledim yeniden başlattım yine TWRP ekranına attı. Bir türlü sisteme giremedim.

Dosyalarım ve uygulamarım gitmesin diye veri ve sistem silemiyorum. Telefonu sistemden açmam için bir öneriniz var mı ?
Hocam ben hiç anlamam sizin dediğiniz işlerden açtığım bu konudaki yazılarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben daha magiski veya twrp yi kaldırmıya/güncellemeyi bilmiyorum yani işin özü ben bu konulara çok uzağım. Yardım için mi9 se bölümüne yazın size yardim edecek bir sürü kişi var bilgili deneyimli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben hiç anlamam sizin dediğiniz işlerden açtığım bu konudaki yazılarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben daha magiski veya twrp yi kaldırmıya/güncellemeyi bilmiyorum yani işin özü ben bu konulara çok uzağım. Yardım için mi9 se bölümüne yazın size yardim edecek bir sürü kişi var bilgili deneyimli.

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
TWRP'den yapacaktım sizin konunuzu görünce bende direk indirip kurdum.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Rom gayet iyi kurabilirsiniz.Galeriye geçme sorunu da yok.

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Rom gayet iyi kurabilirsiniz.Galeriye geçme sorunu da yok.
Tam ekran hareketleri biraz sorunlu olmuş onun harici konum ayarları değişmiş iyi olmuş

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Nasıl bir sorun hocam?Bende gayet iyi görünüyor.
Artık en alttan kaydırmak lazım bi tık üstünde kaymıyor ve WhatsApp, Facebook gibi uygulamaları kaydırırken sohbet veya akış aşağı iniyor

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
Kullandığınız twrp android 10 ile uyumlu hocam
S.a Hocam Benim Cihazda ,Twrp ve Root Silinmis , Android 10 Otoya gelince Yuklesem İmei Uçarmi, Mi11.0.6.0 Guncelledigimde İmei ucmamisti ,Birde bende Fastfost mod acilkiyor , Figürde kaliyor kucuk adam figuru

Oyla:
Üst Alt