Yardım Mi9 SE Güncelleme ve Root

Muraleyone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi9 se
Konular
4
Selamlar Telefonum global versiyon mi9 se rootlu. Şimdi son çıkan MIUI güncellemesini yapsam yeniden root mu gerekiyor? Birde şu anki güncellemeyi yapmayıp daha sonra çıkan sürümü güncellesem olur mu yoksa sırayla çıkan bütün sürümleri güncellemek zorunlu mu? Birde root atınca telefondaki dosyalar uygulamalar bilgiler silinir mi? Bilenler cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Güncelleme ile root gider hocam, tekrar atmanız gerekir ve uygulamalarınız silinmez. Ayrıca o anki güncellemeyi yapmayıp, bir sonraki güncellemeyi de yapabilirsiniz :)

Tony_Montana61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
mi9 pro
Konular
0
tavsiyem güncellemeleri yapmamanızdır. her gelen güncelleme ile pil süresi düşüyor. sürekli güncelleme demek sizi yeni cihaza almaya yönlendirir.KAPİTALİZM

Muraleyone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi9 se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ile root gider hocam, tekrar atmanız gerekir ve uygulamalarınız silinmez. Ayrıca o anki güncellemeyi yapmayıp, bir sonraki güncellemeyi de yapabilirsiniz :)
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyem güncellemeleri yapmamanızdır. her gelen güncelleme ile pil süresi düşüyor. sürekli güncelleme demek sizi yeni cihaza almaya yönlendirir.KAPİTALİZM
Teşekkürler

tolgaerte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Bende root işlemi yapılmış Mi9 se modeli var. Yalnız güncelleme tarsfı biraz garip geldi. MIUI Mi-room güncelleme yazıyor. Basında Rusça bir siteye atıyor. Ve sürümüm de MIUI 10 MiRoom 9.6.27 Beta. Kararlı sürüm için ne yapmalıyım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bende root işlemi yapılmış Mi9 se modeli var. Yalnız güncelleme tarsfı biraz garip geldi. MIUI Mi-room güncelleme yazıyor. Basında Rusça bir siteye atıyor. Ve sürümüm de MIUI 10 MiRoom 9.6.27 Beta. Kararlı sürüm için ne yapmalıyım.

Mi-Room'un kararlı sürümü çıkmadı henüz

Üst Alt