Yardım Mi9 SE Global rom yükleme

matador724

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
yılmaz
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bende eu 10.3.1.0(PFBCNXM) stabil rom var telefon kaçak telefon ben global kararlı sürüm yüklemek istiyorum. Telefonda TWRP yüklü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, telefonuma uygun global kararlı versiyonu nerden indireceğim, indirdiğim dosyayı sd karta atıp twrp yi açıp install dedikten sonra direk yüklyecek mi onun öncesinde wipe gibi işlemler yapılır mı global sürümü yükledikten sonra imei gider mi yarım yamalak bir şeyler biliyorum ama sağlıklı değil bu yüzden bu kadar soru sordum. yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar;(

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
Arkadaşlar merhaba bende eu 10.3.1.0(PFBCNXM) stabil rom var telefon kaçak telefon ben global kararlı sürüm yüklemek istiyorum. Telefonda TWRP yüklü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, telefonuma uygun global kararlı versiyonu nerden indireceğim, indirdiğim dosyayı sd karta atıp twrp yi açıp install dedikten sonra direk yüklyecek mi onun öncesinde wipe gibi işlemler yapılır mı global sürümü yükledikten sonra imei gider mi yarım yamalak bir şeyler biliyorum ama sağlıklı değil bu yüzden bu kadar soru sordum. yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar;(
twrp üzerinden wipe işlemi yaptıktan sonra telefon hafızasına global sürümü atacaksın daha sonra tekrar twrp kısmında install girip attığın dosyayı yükleyeceksin.
Global romu konu içinde sabit konularda bulabilirsin.
Ama unutma orijinal recovery üzerinden sıfırlama yaparsan imei uçar.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

matador724

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
yılmaz
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam twrp yüklü bende orjinal recoveryden yapmayacam imei sıkıntısı olmaz inşallah. global versiyon olarak hangisini önerirsiniz hocam

Oyla:

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
hocam twrp yüklü bende orjinal recoveryden yapmayacam imei sıkıntısı olmaz inşallah. global versiyon olarak hangisini önerirsiniz hocam
İmei sıkıntısı olmaz. Son versiyon yükle hocam ama bende yükledim tekrar eu roma geri döndüm bilgin olsun.

Oyla:

matador724

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
yılmaz
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bendeki sürüm bu güncelleme almıyor dediler bu sürüme o yüzden değiştirmek istiyorum. güncelleme alıyor ise kalsın bu sürüm

Ekli dosyalar

• IMG-20190623-WA0001.jpg
    IMG-20190623-WA0001.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 44
Oyla:

manasturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
3
hocam bendeki sürüm bu güncelleme almıyor dediler bu sürüme o yüzden değiştirmek istiyorum. güncelleme alıyor ise kalsın bu sürüm
Hocam bendede bu var yeni versiyon yayınlanınca direk üstüne kuracam sende öyle yaparsın şuan üst versiyonu çıkmadı.
Güncelleme kontrolu yapınca hata veriyor siteye yönlendiriyor zaten

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Global resmi stabil sürüm 10.3.3.0(PFBMIXM) bu mi 9se için resmi global kararlı sürüm bunu bul indir

Oyla:
Üst Alt