Çözüldü mi9 se fastboot ekranında kaldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu. 10.2.9.0
Telefon Modeli
mi9 se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızlık vermek istemezdim ama global roma geçeyim derken wipe den temizleme yaptıktan sonra romu yüklemeden rebot seçeneğine tıkladım telefon yeniden başladı ve şimdi fastboot ekranında kaldı ne yapsam çıkmıyor. telefon kapanmıyor da. twpr de açılmıyor. ne yapmalıyım.

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
H
miflas ile refles deyip cihazı bulmaya çalışırken buluyor ancak miflash cihazı bulunca cihaz kendini kapatıyor. üstte basettiğim yazı çıkıyor key to shutdown
Ocak anladığım kadarıyla kaplo desteklemiyor telefon kaplosu ile bilgisayar arasına 2.0 port atabilirseniz sorun çözülür diye düşünüyorum saun başka forumlarda araştırıyorum buraya yazarım tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miflas ile refles deyip cihazı bulmaya çalışırken buluyor ancak miflash cihazı bulunca cihaz kendini kapatıyor. üstte basettiğim yazı çıkıyor key to shutdown
Artı olara hocam bios tan USB ayarlarını yapın 2.0 veya 2.1 ve tekrar deneyin anladığım kadarıyla Xiaomi 3.0 USB desteklemiyor yükleme için bazı arkadaşlar port almış bazilarida bios tan halletmiş YouTube yada forumda araştır USB ayarlarini ve uygula bulamzsan yaz bakarım kolay gelsin

Son düzenleme:
Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
H

Ocak anladığım kadarıyla kaplo desteklemiyor telefon kaplosu ile bilgisayar arasına 2.0 port atabilirseniz sorun çözülür diye düşünüyorum saun başka forumlarda araştırıyorum buraya yazarım tekrar

Artı olara hocam bios tan USB ayarlarını yapın 2.0 veya 2.1 ve tekrar deneyin anladığım kadarıyla Xiaomi 3.0 USB desteklemiyor yükleme için bazı arkadaşlar port almış bazilarida bios tan halletmiş YouTube yada forumda araştır USB ayarlarini ve uygula bulamzsan yaz bakarım kolay gelsin
tmm hocam deneyeyim

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
şu am miflas 2018.11.15.0 sürümünü indirdim açılışta 5 tane driwer yüklemesi var bekleyin diye altta yazı var bende bekliyorum merakla driwelar kurulursa bir de bu sürüm ile deneyeyim.

şu am miflas 2018.11.15.0 sürümünü indirdim açılışta 5 tane driwer yüklemesi var bekleyin diye altta yazı var bende bekliyorum merakla driwelar kurulursa bir de bu sürüm ile deneyeyim.

öyle bekliyor bir şey kurduğu yok ilerleme yok.

yok olmuyor şaka gibi

arkadaşlar yeniden twrp ile açılması için ne yapabilirim. Lütfen yardım edin şu en tlf kapalı kimseye de ulaşamıyorum

twrp den yedek de aldım silme işlemini yapmadan işe yara mı o yedek?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Sorun nasıl çözüldü hocam
Hocam indirdiğim fastboot rom dosyasını arşivden çıkardığımda tek parça bir dosya çıkıyordu halbuki onu tekrar çıkarmak lazım mış. çıkan dosyanın uzantısını .rar olarak değiştirdim tekrar rardan çıkar deyince bu kez tüm dosyalar çıkıyor o zaman gördü miflash. :) akşama kadar uğraştım Allahtan abim biliyordu o tarif etti bir kaç dosya olması falan lazım dedi de yaptık. Siz de elinizden geleni yaptınız çok sağolun hocam Allah razı olsun.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt