Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruMi9 SE Ekran değişim fiyatı neden ucuzlamıyor?
Arkadaşlar merhaba. Telefonumun ekranı bozuldu hala tamir ettiremedim fiyatlardan dolayı. En ucuz 1.200'den başlıyor 1.900 diyen bile oldu. Telefonun fiyatı 3.500'den 2.500'e düştü. 2.500'lük telefona 1.200 ekran parası vermek mantıklı gelmiyor. Neden ucuzlamıyor bu ekran fiyatları?
Arkadaşlar merhaba. Telefonumun ekranı bozuldu hala tamir ettiremedim fiyatlardan dolayı. En ucuz 1.200'den başlıyor 1.900 diyen bile oldu. Telefonun fiyatı 3.500'den 2.500'e düştü. 2.500'lük telefona 1.200 ekran parası vermek mantıklı gelmiyor. Neden ucuzlamıyor bu ekran fiyatları?
Çünkü,ekran ülkeye dolar kuru ile geliyor hocam,dolar şuan yüksek.Cihaz Amoled ekran teknolojisi kullanıyor bu sebeple ekran pahalı.Çok fazla düşeceğini zannetmiyorum.
Çünkü,ekran ülkeye dolar kuru ile geliyor hocam,dolar şuan yüksek.Cihaz Amoled ekran teknolojisi kullanıyor bu sebeple ekran pahalı.Çok fazla düşeceğini zannetmiyorum.
Telefonda dolar ile giriyor. Telefon 3.500ken de 2.500ken de ekran 1.200tl idi. Anlamıyorum yani düşmesi lazım. Gidip yaptıracağım diyorum bu sefer de o kadar para verip orijinali gibi olmazsa diye korkuyorum
Telefonda dolar ile giriyor. Telefon 3.500ken de 2.500ken de ekran 1.200tl idi. Anlamıyorum yani düşmesi lazım. Gidip yaptıracağım diyorum bu sefer de o kadar para verip orijinali gibi olmazsa diye korkuyorum
Mi 9 SE 300 dolar hocam bu da vergiler hariç 2.045,40 Türk Lirası yapıyor.Bunun üzerinde vergilendirme artıp azalarak ya da satıcı komisyonu artıp azalarak değişiklik göstermekte,lakin ekran fiyatı bellidir üzerine vergilendirme olmaz.O yüzden fiyatta çok bir değişiklik olmaz.Bugün 5 yıl önce çıkan samsung modelinin ekran fiyatı çıktığı günden bu yana çok da farklılık göstermemiştir,çünkü geliş fiyatı bellidir.
Hocam benim de ghost touch sorunum var ne yapdıysam fayda etmedi, demek ki donanımsal fakat ekran değişimi yerine cihaz değişimi yapmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası 1.200 tl verecek olsam telefonumu takasa koyar takasda üstüne 1.200 tl veririm yine de sizin kararınız tabi ki.
Maalesef Amoled ekran olduğu için pahalı diğerlerine göre, eğer yeni bir cihaz alacak durumunuz yoksa size tavsiyem global bazı e ticaret sitelerinden uygun bir fiyata temin etlderek kendiniz degistirin. Değişimini yapmak sanıldığı kadar zor degil. İnternette birçok video yardımıyla yapabilirsiniz.
Hocam benim de ghost touch sorunum var ne yapdıysam fayda etmedi, demek ki donanımsal fakat ekran değişimi yerine cihaz değişimi yapmak bana daha mantıklı geliyor açıkçası 1.200 tl verecek olsam telefonumu takasa koyar takasda üstüne 1.200 tl veririm yine de sizin kararınız tabi ki.
Maalesef Amoled ekran olduğu için pahalı diğerlerine göre, eğer yeni bir cihaz alacak durumunuz yoksa size tavsiyem global bazı e ticaret sitelerinden uygun bir fiyata temin etlderek kendiniz degistirin. Değişimini yapmak sanıldığı kadar zor degil. İnternette birçok video yardımıyla yapabilirsiniz.
Onu da düşündüm. Aliexpress'e vs. baktım en ucuz 900tl civarı. 100-200 lira için riske girmek istemedim açıkcası :/
Şu amoled ekrana da değineyim. Arkadaşın note 8 prosuna bakmıştım. Ekran olarak benim telefonla arasında çok bir fark yoktu. Note 8 pronun ekran değişimi 400tl, benim ki 1000tl arada 600tl fark yaratacak bir özellik göremedim ben. Bundan sonra amoled ile işim olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yeni telefon almayı da düşündüm. 1.700 TL'ye yurt dışı Note 8 Pro almak istedim. Fakat Mi 9 SE'deki dosyalarımı çekemediğim için vazgeçtim. Bilgisayara bağlayınca farklı bir şey olarak görüyor dosyalar gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternet'te bir sitede 1.000 TL'ye buldum 6 ay garanti de veriyor. Yaptırayım mı sizce? Ben Konya'dayım İstanbul'a göndereceğim. Gözümün önünde olmayacak yani sorun olur mu :/