Soru Mi9 se beklenmeli mi yoksa mi8 se mi?

• Konbuyu başlatan Mmseg
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 565

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Konuyu yanlış yere açmışsam doğru yere taşırsanız sevinirim.
Halihazırda redmi note 5e sahibim. Aklımda se modellerine birine geçmek gibi bir düşüncem var. Mi9se yi çok beğendim ama gelmesi ve ucuzlaması biraz uzun sürcek gibi duruyor. Onu beklemek yerine mi8 se alayım diyorum ama bi rom desteğine xdadan bakayım dedim neredeyse rom mod desteği sıfır. Bu konu da aklımı çeliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Mi 8 SE donanımı güzel cihaz fakat sadece çin pazarı için üretilmiş bir cihaz bu yüzden bir kaç grup var düzgün rom yapan bu cihaz için miui tabanlı Xiaomi EU,Mi Globe,Mi Room,Masik vb.Bizim ülkemizde fiyat performans olarak çok tutuldu Custom rom olaylarına meraklı olduğumuz için.Aslında xda daki open source romlar değil yerel özelleştirilmiş romlar var ve bunlara mecbursunuz çünkü global Xiaomi tarafından yazılmış bir romu yok cihazın.Ömrü vefa ettiği sürece custom rom kullanmaya mecbursunuz.Mi9 SE ise global rom olarak gelecek bir cihaz.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 SE donanımı güzel cihaz fakat sadece çin pazarı için üretilmiş bir cihaz bu yüzden bir kaç grup var düzgün rom yapan bu cihaz için miui tabanlı ( Xiaomi EU,Mi Globe,Mi Room,Masik vb.Bizim ülkemizde fiyat performans olarak çok tutuldu Custom rom olaylarına meraklı olduğumuz için aslında xda daki open source romlar değil yerel özelleştirilmiş romlar var ve bunlara mecbursunuz çünkü global Xiaomi tarafından yazılmış bir romu yok cihaz ömrü boyunca Custom rom kullanmaya mecbursunuz.Mi9 SE ise global rom olarak gelecek bir cihaz.
Custom rom aosp romlar olsa sorun değil de aosp romlar neden geliştirilmiyor ki bu telefona?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Custom rom aosp romlar olsa sorun değil de aosp romlar neden geliştirilmiyor ki bu telefona?
Çinden sonra en çok bizim ülkede satılmıştır bu cihaz başkada satın alan yok bu kadar adetli diye düşünüyorum.Yaygın bir cihaz değil dünya piyasalarında.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çinden sonra en çok bizim ülkede satılmıştır bu cihaz başkada satın alan yok bu kadar adetli diye düşünüyorum.Yaygın bir cihaz değil dünya piyasalarında.
Mi9 se bekleyim o zaman. Sizce ne zaman gelir?

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular