Yardım Mi9 SE ahizeden birden parazitli ses olması

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
Selam arkadaşlar.Şöyle bir sorunum var konuşma esnasında karşı taraftan gelen ses birden parazitli oluyor konuştukça ses parazitleniyor sadece parazit duyuyorum sonra da hiç ses gelmiyor yalnız karşıya ses gidiyor imiş.Bu gün içinde ara ara oluyor konuşmalarda her zaman olmuyor çözüm bulamadım.Ama çeşitli romları da denedim temiz kurulum yaptım Miroom,Miupro,eurom hepsini demedim çözüm bulamadım çözüm bulabilen var mı acaba?

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Selam arkadaşlar.Şöyle bir sorunum var konuşma esnasında karşı taraftan gelen ses birden parazitli oluyor konuştukça ses parazitleniyor sadece parazit duyuyorum sonra da hiç ses gelmiyor yalnız karşıya ses gidiyor imiş.Bu gün içinde ara ara oluyor konuşmalarda her zaman olmuyor çözüm bulamadım.Ama çeşitli romları da denedim temiz kurulum yaptım Miroom,Miupro,eurom hepsini demedim çözüm bulamadım çözüm bulabilen var mı acaba?
Cekim gucuyle alakali oldugunu dusunuyorum. Az ceken bi yerde mi karsilastiniz bu durumla yoksa farkli yerlerde mi?

Oyla:

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cekim gucuyle alakali oldugunu dusunuyorum. Az ceken bi yerde mi karsilastiniz bu durumla yoksa farkli yerlerde mi?
Çekim gücü düşük olabilir belki ama evde Huawei p7 Lenovo k3 note redmi note 3 nubia z17 falan var aynı evde onlarda böyle bir durum yok maalesef.

Oyla:

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
Son düzenleme:
Oyla:

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Aynısı bendede var. EU beta var bende. Sırf bunun için global stabile geçecem. Deli ediyor insanı.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
Aynısı bendede var. EU beta var bende. Sırf bunun için global stabile geçecem. Deli ediyor insanı.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam karşıdaki kişinin sesini anlayamıyorum benim sesim gittiği için karşıdaki ne derse (evet, aynen)diyorum artık bozuntuya vermemek adına . :D

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Hocam şuan Mi9T kullanıyorum ama önce ki cihazım mi 9se idi ve aynı sorun bana da ara ara oluyordu. Ama sık olmadığı için önemsemedim.

Oyla:

harun1389000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HARUN
Cihazım
Mi9 SE
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
2
Hocam şuan Mi9T kullanıyorum ama önce ki cihazım mi 9se idi ve aynı sorun bana da ara ara oluyordu. Ama sık olmadığı için önemsemedim.
Mi9T de var mı acaba mi8 de başına gelen arkadaşlar olmuş.Hatta arkaşın birisi mi8 i servise vermiş ahizeyi değiştirmişler bir daha da cızırtı olayı olmadığını söyledi.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt