- Adım
- Furkan T.
- Cihazım
- Mi9se
- Konular
- 29
Arkadaşlar 60fps video çekmek istiyorum nasıl yapabiliriz.
Gcam in hangisi yüklü sizde bilemem vidyo ya geçince sol üstte ayarı varGcam kurulu bu ayarı bulamadım, Google cam aynı program değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende yok ama
Varsayılan ayarlara aldığımızda her hangi bir dosyam silinir mi
Bu romda yok videoda takilmalarda mevcutEu stabil 10.3.3. kullaniyorum bende de yok
Hocam varsayılan ayarları bulamadım, bulsam da 60 FPS yokmuş, custom rom mu kurmamız gerekli, magist manager için herhangi bir modül yok mu ?Bu romda yok videoda takilmalarda mevcut
Bende rom atilmis halde aldim cihazi bende eu rom son surum mevcut ve 60 fps yok sadece belirtmek istedim. Yani yuklucekseniz eu rom yuklemeyinHocam varsayılan ayarları bulamadım, bulsam da 60 FPS yokmuş, custom rom mu kurmamız gerekli, magist manager için herhangi bir modül yok mu ?
Hayir silinmez ayrica kullandığınız romda stock kamerada 60 fps yok ayni romu kullaniyorum. Video cekerken takilmalarda mevcut[/QUO]
beta güncellemesi 9.6.27 de geldi zaten 1080p 60 fps
Hocam stabil romda yok zaten beta romda var şu anlık.Kullandigim rom bu ve 60 fps yok ayrıca kamera berbat durumda video cekerken surekli takipmalar oluyor pek cok yontem denedim faydali olmadi
hangi model telefon bu üzerinde ki rom nedir? Bizde neden yok 60 fpsZaten varki!Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mİ 9SE hocam Mi Roomhangi model telefon bu üzerinde ki rom nedir? Bizde neden yok 60 fps