Çözüldü Mi9 Mobil Ödeme Sıkıntısı NFC

polati

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi8
Konular
0
Arkadaşlar,

Mi 9 telefonuma bonus flaşıda, world uygulamasındanda hepsinden mobil ödemeyi açtım, telefona tanıttım. NFC açık, ayarlardan varsayınlan ödemeyi bonus flaşıda seçtim olmadı, worldüde seçtim ama gelin görün ki nekadar denesemde mobil ödemeyi başaramadım. telefon açıkken denedim olmadı, kılıfı çıkardım olmadı. hatta bir kez uygulamayı da açtım olmadı. (zaten okadar uygulamaydı felan açmak gerekse ne anladım mobil ödemeden de) ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?.
Telefonununzun uygulama ayarlarına girin, Örn. Bonusflash uygulamasının izinler sekmesinde NFC yi etkinlestirin. Yani anlamı NFC nin sizin mobil odeme ozelligi olan banka kartinizin uygulamasi ile birlikte calisabilmesi icin izin verin. Ödeme yapacağınız cihaza yaklastirirken ekran kilidiniz acik olmasına dikkat edin. Aksi halde telefonunuz uyku modunda programin calismasina izin vermeyebilir.

yalnisdost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Merhabalar.

Vakifban word kart kullaniyorum. Ayrica aktif bir sekilde mobil bankacilik kullaniyorum.

Son zamanlarda birçok kampanyada NFC özelliği ile yani MOBİL TEMASSİZ ODEME seklinde kampanyalar mevcut.

Xiaomi Redmi Note 9 pro 6 / 128 versiyon mevcut. Telefonum orijinal degil. Yurt dışı ürünü 12.0.5 global versiyon isletim sistemi mevcut.

NFC ayarlarind HCE CUZDAN aktif. Ayarlarda ise Vakifbank ayari seçili.

Kullanmaya calistigimda a101 yada benzeri marketlerde temassiz pos cihazlarında telefonumu yaklastirdigimda vakifbank uygulamasi durduruldu hatasi aliyorum.

Musteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunumu halledemediler. Sorunumun benim cihazimdan kaynaklandığını dusunmeye basladim. VAKİFBANK UYGULAMASİNA GİRDİGİMDE MOBİL TEMASSİZ İSLEMLER MENUSUNE GİRMEK İSTEYİNCE GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNİN aktif olmasindan isleme devam edemiyordum.

Simdi kapattim. Gelismelerden haberdar edecegim. Umarim sorunumu çözmüş olurum ve herkese faydali bir cevap olur.

yalnisdost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Merhabalar.

Vakifban word kart kullaniyorum. Ayrica aktif bir sekilde mobil bankacilik kullaniyorum.

Son zamanlarda birçok kampanyada NFC özelliği ile yani MOBİL TEMASSİZ ODEME seklinde kampanyalar mevcut.

Merhabalar.

Xiaomi Redmi Note 9 pro 6 / 128 versiyon mevcut. Telefonum orijinal degil. Yurt dışı ürünü 12.0.5 global versiyon isletim sistemi mevcut.

NFC
ayarlarind HCE CUZDAN aktif. Ayarlarda ise Vakifbank ayari seçili.

Kullanmaya calistigimda a101 yada benzeri marketlerde temassiz pos cihazlarında telefonumu yaklastirdigimda vakifbank uygulamasi durduruldu hatasi aliyorum.

Musteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunumu halledemediler. Sorunumun benim cihazimdan kaynaklandığını dusunmeye basladim. VAKİFBANK UYGULAMASİNA GİRDİGİMDE MOBİL TEMASSİZ İSLEMLER MENUSUNE GİRMEK İSTEYİNCE GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNİN aktif olmasindan isleme devam edemiyordum. Geliştirici seceneklerini Kapattiktan sonra Vakifbank uygulamasindan cikis yapip tekrar giris yaptigimda yeni bir menüyle karislastim. Resimde mevcut. Sizlerde sorun yasiyorsaniz bunlari deneyip çözüme kavusturabilirsiniz.

Gelismelerden haberdar edecegim. Umarim sorunumu çözmüş olurum ve herkese faydali bir cevap olur.
128 versiyon mevcut. Telefonum orijinal degil. Yurt dışı ürünü 12.0.5 global versiyon isletim sistemi mevcut.

Musteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunumu halledemediler. Sorunumun benim cihazimdan kaynaklandığını dusunmeye basladim. VAKİFBANK UYGULAMASİNA GİRDİGİMDE MOBİL TEMASSİZ İSLEMLER MENUSUNE GİRMEK İSTEYİNCE GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNİN aktif olmasindan isleme devam edemiyordum. Kapattiktan sonra Vakifbank uygulamasindan cikis yapip tekrar giris yaptigimda yeni bir menüyle karislastim. Resimde mevcut. Sizlerde sorun yasiyorsaniz bunlari deneyip çözüme kavusturabilirsiniz.

Gelismelerden haberdar edecegim. Umarim sorunumu çözmüş olurum ve herkese faydali bir cevap olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-15-13-42-49-586_com.vakifbank.mobile.jpg
    Screenshot_2021-06-15-13-42-49-586_com.vakifbank.mobile.jpg
    614,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210615_134823.jpg
    IMG_20210615_134823.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210615_134854.jpg
    IMG_20210615_134854.jpg
    170,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210615_134916.jpg
    IMG_20210615_134916.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210615_135105.jpg
    IMG_20210615_135105.jpg
    197,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210615_135128.jpg
    IMG_20210615_135128.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 40

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar.

Merhabalar.

NFC
ayarlarind HCE CUZDAN aktif. Ayarlarda ise Vakifbank ayari seçili.

Musteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunumu halledemediler. Sorunumun benim cihazimdan kaynaklandığını dusunmeye basladim. VAKİFBANK UYGULAMASİNA GİRDİGİMDE MOBİL TEMASSİZ İSLEMLER MENUSUNE GİRMEK İSTEYİNCE GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNİN aktif olmasindan isleme devam edemiyordum. Geliştirici seceneklerini Kapattiktan sonra Vakifbank uygulamasindan cikis yapip tekrar giris yaptigimda yeni bir menüyle karislastim. Resimde mevcut. Sizlerde sorun yasiyorsaniz bunlari deneyip çözüme kavusturabilirsiniz.

128 versiyon mevcut. Telefonum orijinal degil. Yurt dışı ürünü 12.0.5 global versiyon isletim sistemi mevcut.

Musteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunumu halledemediler. Sorunumun benim cihazimdan kaynaklandığını dusunmeye basladim. VAKİFBANK UYGULAMASİNA GİRDİGİMDE MOBİL TEMASSİZ İSLEMLER MENUSUNE GİRMEK İSTEYİNCE GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNİN aktif olmasindan isleme devam edemiyordum. Kapattiktan sonra Vakifbank uygulamasindan cikis yapip tekrar giris yaptigimda yeni bir menüyle karislastim. Resimde mevcut. Sizlerde sorun yasiyorsaniz bunlari deneyip çözüme kavusturabilirsiniz.

Vakıfbank kullanmıyorum fakat Halkbankası ve İşbankası kartlarımda cihazım rootlu olduğu için temassız ödeme kullanılamıyor. Magisk üzerinden hide yapıldığında ise sorunsuz. Eğer cihazınızda root yetkisi aldıysanız Magisk uygulaması içerisinden root gizlemeyi deneyebilirsiniz.

Üst Alt