Çözüldü Mi9 Mobil Ödeme Sıkıntısı NFC

grkmspr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
G
Cihazım
Mi 9
Konular
2
Arkadaşlar,

Mi 9 telefonuma bonus flaşıda, world uygulamasındanda hepsinden mobil ödemeyi açtım, telefona tanıttım. NFC açık, ayarlardan varsayınlan ödemeyi bonus flaşıda seçtim olmadı, worldüde seçtim ama gelin görün ki nekadar denesemde mobil ödemeyi başaramadım. telefon açıkken denedim olmadı, kılıfı çıkardım olmadı. hatta bir kez uygulamayı da açtım olmadı. (zaten okadar uygulamaydı felan açmak gerekse ne anladım mobil ödemeden de) ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?.

beker3761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaşlar,

Mi 9 telefonuma bonus flaşıda, world uygulamasındanda hepsinden mobil ödemeyi açtım, telefona tanıttım. NFC açık, ayarlardan varsayınlan ödemeyi bonus flaşıda seçtim olmadı, worldüde seçtim ama gelin görün ki nekadar denesemde mobil ödemeyi başaramadım. telefon açıkken denedim olmadı, kılıfı çıkardım olmadı. hatta bir kez uygulamayı da açtım olmadı. (zaten okadar uygulamaydı felan açmak gerekse ne anladım mobil ödemeden de) ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?.
Bende akbank direkt kullanıyorum aynı sorunu yaşadım, ayarlarınızda eksik yok.
Müşteri hizmetlerini arayıp kartınızı şifresiz işlemlere açtırmanız gerekiyor, kartın bakiyesinin belli bir kısmını(50-80 TL arası) şifresiz işlemler için bloke edecekler, bu sayede temazsız ödeme yapabileceksiniz.
Ben şu an sadece parmak izi ile kilit ekranını açarak, dokundurup ödeme yapıyorum mi6'da.

grkmspr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
G
Cihazım
Mi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankayı aradım Bonus Flexi de mobil ödeme olmadığını iddia etti, her nekadar uygulamada flexi kartımı seçtiğimde bu karta mobil ödeme tanımla dememe rağmen ve sms gelip kartınıza mobil ödeme tanımlandı demesine rağmen.

Kaldı ki World kartımın temassızı var, oda çalışmamıştı. denemelere devam.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
bonus flexi de var ben çok kez kullandım telefon mi 8

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
kardeşim ilk aldığımda İş Bankası ile bende aynı sorunu yaşadım. Ancak benim sorun bankada veya kartta değildi. Ayarlar-Daha fazla-Güvenli öğe bölümü sim cüzdan kullan ayarlı idi.Onu HCE cüzdan olarak değiştirince benim sorun çözüldü.Belki sizede yardımcı olur.Kolay gelsin.

grkmspr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
G
Cihazım
Mi 9
Konular
2
kardeşim ilk aldığımda İş Bankası ile bende aynı sorunu yaşadım. Ancak benim sorun bankada veya kartta değildi. Ayarlar-Daha fazla-Güvenli öğe bölümü sim cüzdan kullan ayarlı idi.Onu HCE cüzdan olarak değiştirince benim sorun çözüldü.Belki sizede yardımcı olur.Kolay gelsin.

"Yerleşik güvenli öğe" deydi, HCE ye çevirdim bakıyım yarın denerim. teşekkürler.

grkmspr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
G
Cihazım
Mi 9
Konular
2
"Yerleşik güvenli öğe" deydi, HCE ye çevirdim bakıyım yarın denerim. teşekkürler.

Evet arkadaşlar hce yapınca çalıştı ancak yabancı bir forumda selfie kamerasına doğru okutun diyordu, ben genelde telefonun merkezini okutmaya çalışıyordum, yine selfie tarafına doğru tutup okutmak gerekli. Sonuç çözüldü!

Aakyol95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Evet arkadaşlar hce yapınca çalıştı ancak yabancı bir forumda selfie kamerasına doğru okutun diyordu, ben genelde telefonun merkezini okutmaya çalışıyordum, yine selfie tarafına doğru tutup okutmak gerekli. Sonuç çözüldü!
Aylardır uğraşıyodum ayarları felan herşeyi tamdı ama aynı şeyden kaynaklıymış çok işime yaradı teşekkürler reis

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt