Yardım MI9 Miui11 Google Uygulamaları Yükleme

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MI9
Telefon Modeli
MIUİ 11.0.2 Çin Stabil
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar,
MI9 cihazıma miui11 çin stabil versiyon romu yükledim. Ancak telefonuma Google Play Store yüklemek istiyorum.
Google'da arama yaptım, google apps installer apk dosyasını denedim ancak durum olumsuz.
OpenGApps'ın arm64 dosyasını twrp ile yüklerken mounting hatası alıyorum.
Google Play Store'nin apk dosyasını buldum yükledim, hesabımı tanıttım, uygulama arayıp buluyor, ancak yükle butonuna basınca yükleniyor göstersede hiç ilerleme olmuyor ve yüklenmiyor.
Bu konuda önerisi olan var mı?

cantara41

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Aşağıda bağlantısını verdiğim konuda verilen apk dosyası ile denediniz mi hocam?

Açıkçası çin romlarına Google servislerini yüklemeyi başarsam da şimdiye kadar hiç kararlı çalıştığına şahit olmadım. Tavsiyem Çin romu değil de çin romlarını taban alan xiaomi.eu tarzı bir custom rom yüklemeniz yönünde olacaktır.

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Hocam, bu apk dosyasını denemiştim, çözüm olmadı. Ancak apkmirrer sitesinden google play store en son sürüm apk dosyasını indirdim, işimi çözdü.
Google hizmetlerinin stabil çalışması için google, gboard, playstore uygulamalarının tüm izinlerini vermeniz gerekiyor. Google uygulamasını otomatik başlat olarak işaretlemeniz gerekiyor. Bu şekilde şuan hiç sorunum yok.
Miui11 ile birlikte göze çarpan telefonun daha stabil olduğu bariz hissedilirken, batarya performansının da arttığını söyleyebilirim.
Global versiyon yayınlandığında da bakalım aynı performansı hissedebilecek miyiz? Zira pil performansının yanlızca çin versiyonlarda mı, yoksa miui11'in genel bir iyileştirmesimi o zaman anlayacağız.
Sevgiler...