Karşılaştırma Mi9 Lite/Redmi Note 9S Karşılaştırma

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Hocam arka kameralar aşağı yukarı aynı diyebilirim. Bir tek mi 9 lite'ın 6 elementli lensi var. Ön kameralarda ise mi 9t'nin çözünürlüğü yüksekken mi 9 lite'ın diyafram açıklığı daha iyi yani bana kalırsa kamera yönünden karar vermek zor. Yine de kamera yönünden karşılaştırma falan bakmak isterseniz şu sayfayı inceleyebilirsiniz
evet kamera yönünden karar vermek zor ama işlemci yönünden mi9t geçiyor. Redmi Note 9S yeni çıktığı kullananlar pek yok galiba. Asıl merak ettiğim Redmi Note 9S acaba Mi9 Lite den daha mı iyi. Redmi Note 9S ve Mi 9 lite karşılaştırması tam anlamıyla yok.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
evet kamera yönünden karar vermek zor ama işlemci yönünden mi9t geçiyor. Redmi Note 9S yeni çıktığı kullananlar pek yok galiba. Asıl merak ettiğim Redmi Note 9S acaba Mi9 Lite den daha mı iyi. Redmi Note 9S ve Mi 9 lite karşılaştırması tam anlamıyla yok.
Hocam o ikisi arasında ise note 9s'in tasarımı iyi ama ekranı ips lcd, mi 9 lite ise klasik damla çentik ama amoled ekran. İşlemcide ise note 9s alır rahat. Kullandığı 720g 730g ile baş başa gidiyor

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Hocam o ikisi arasında ise note 9s'in tasarımı iyi ama ekranı ips lcd, mi 9 lite ise klasik damla çentik ama amoled ekran. İşlemcide ise note 9s alır rahat. Kullandığı 720g 730g ile baş başa gidiyor
Evet aklıma bunlar takıldı fiyatları aynı ama Redmi Note 9S daha iyi gibi, kararsız kaldım. redmi note 9s i gözden kaçırmak istemiyorum. yeni bir telefon olduğu için fazla kıyaslamada yapılmamış. sizlerden yardım bekliyorum.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Evet aklıma bunlar takıldı fiyatları aynı ama Redmi Note 9S daha iyi gibi, kararsız kaldım. redmi note 9s i gözden kaçırmak istemiyorum. yeni bir telefon olduğu için fazla kıyaslamada yapılmamış. sizlerden yardım bekliyorum.
Hocam yazdığım gibi yani işlemci olarak ve tasarım olarak alır. Ama ips lcd panel olması vs tartışılır tabi

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Hocam yazdığım gibi yani işlemci olarak ve tasarım olarak alır. Ama ips lcd panel olması vs tartışılır tabi
ön kamerada sanıyorum mi 9 lite nin kamerası redmi note 9s e fark atar mı yoksa çok farkı olmaz mı? arka kamera da redmi note 9s ile durumu nasıldır bariz farklar ortaya koyar mı?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
ön kamerada sanıyorum mi 9 lite nin kamerası redmi note 9s e fark atar mı yoksa çok farkı olmaz mı? arka kamera da redmi note 9s ile durumu nasıldır bariz farklar ortaya koyar mı?
Buyrun karşılaştırın hocam

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25

annanen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sercan
Cihazım
Miu
Konular
0
Mi serisi ve Redmi serisi olarak düşünün ve vazgeçin bu sevdadan. Özellikle Xiaomi'nin IPS LCD konusunda sabıkalı olması, ghost screen sorunları insanı hayattan soğutur.

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Mi serisi ve Redmi serisi olarak düşünün ve vazgeçin bu sevdadan. Özellikle Xiaomi'nin IPS LCD konusunda sabıkalı olması, ghost screen sorunları insanı hayattan soğutur.
Tavsiyeniz var mıdır? IPS LCD konusu sıkıntılı olabilirse Mi9 lite amoled erkan olarak tercih sebebi olabilir mi?

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
ön ve arka kameraları sizce nasıl? gece modu yeterli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 9S ile Mi9 Lite kamera performansları sizce nasıldır. Ön ve arka kamera ayrı ayrı değerlendirerek kıyaslama yapabilir miyiz?
Kamera kalitesi çok iyi gece güzel fotoğraf çekiyor gece moduyla çektiğim fotoğraf var şöyle, başka bir sorun varsa özelden mesaj atabilirsin bana yardımcı olurum

Ekli dosyalar

• IMG_20200428_204800.jpg
    IMG_20200428_204800.jpg
    3,5 MB · Görüntüleme: 7
Üst Alt