Yardım Mi9 kamerada fotoğraf açılmıyor

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Çok değerli üstadlar. Dün itibarıyla Android 10 ve miui11'i mi9 global cihazım yükledim. Şimdilik bir sorun dışında bir sorunum yok gibi. Kamerada bir fotoğraf çektiğim zaman kadrajın altında çekilen fotoyu gösteren küçük tuşda fotoğraf kaybolup foto griye dönüyor. Yani son çekilen fotoyu açmak için ana ekrana dönüp oradan galeriyi açmak zorunda kalıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. İyi forumlar...

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Hocam daha çözüm bulani görmedim inan dil ve devre dışı bırakmak tek çözüm su an bulursanız buraya yazarsanız sevinirim
Mutlaka yazarım hocam. Küçük bir güncelleme geldi sabah sevindim durum çözülecek diye sonuç yine aynı

Oyla:

Enjoyman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Safa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Aynı sorun bende de var. Bence hepimiz İngilizce yazarak aynı sorunu dile getirmeliyiz geri bildirim aracılığı ile.
Bu arada bende Mi 9T Pro var düzelmedi.

Oyla:

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Ekran videosu alarak geri bildirim yaptım ben fırsat bulan herkes yapsın. Belki kısa sürede bir güncelleme ile çözüm gelir.

Oyla:

Serperior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi9
Konular
0
Bende güncellemeden sonra bu sorunu yaşadım hep. Biraz önce çözdüm.
Telefon dilini İngilizce (United States) yaptım kameraya girip foto çektim. önizleme seçeneği çalıştı.
Sonra hemen kamerayı sonlandırmadan uygulama geçiş tuşuyla ayarlara gidip dili Türkçe'ye çevirdim . Sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum şuan.

Bir deneyin isterseniz.

Edit: Düzelmemiş ingilizceyken çektiğim fotolar gözüküyor Türkçe'ye çevirdikten sonra çekilen fotoğrafları görmüyor.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yamayamadılar gitti.

Ben düzelteceklerini sanmam. Bir sonraki miui güncellemesine kadar böyle kullanırız en erken. Tabi o güncellemede artık 6 ay sonra mı yapılır, bir sene sonra mı yapılır bilmiyorum.

Düzelecek olsaydı miui güncellemesinden sonra gelen güvenlik güncellemesine dahil ederlerdi fakat o ikinci güncellemeylede çözülmedi.

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Değerli forum dostlarım. Ben bu anlamsız sorunu Gcam yükleyerek hallettim. Ancak bu şekilde halledebildim dili çevirmek dışında.

Oyla:

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Değerli forum dostlarım. Ben bu anlamsız sorunu Gcam yükleyerek hallettim. Ancak bu şekilde halledebildim dili çevirmek dışında.
Benim telefonun kamerasi bugun kendi kendine duzeldi. Fotoğraf cektim hemen sol taraftan galeriye girip fotoğrafa erisebiliyorum. Enteresan. Guncelleme de gelmedi . kendiliğinden düzeldi

Oyla:
Üst Alt