Yardım Mi9 kamerada fotoğraf açılmıyor

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Çok değerli üstadlar. Dün itibarıyla Android 10 ve miui11'i mi9 global cihazım yükledim. Şimdilik bir sorun dışında bir sorunum yok gibi. Kamerada bir fotoğraf çektiğim zaman kadrajın altında çekilen fotoyu gösteren küçük tuşda fotoğraf kaybolup foto griye dönüyor. Yani son çekilen fotoyu açmak için ana ekrana dönüp oradan galeriyi açmak zorunda kalıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. İyi forumlar...

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Çok değerli üstadlar. Dün itibarıyla Android 10 ve miui11'i mi9 global cihazım yükledim. Şimdilik bir sorun dışında bir sorunum yok gibi. Kamerada bir fotoğraf çektiğim zaman kadrajın altında çekilen fotoyu gösteren küçük tuşda fotoğraf kaybolup foto griye dönüyor. Yani son çekilen fotoyu açmak için ana ekrana dönüp oradan galeriyi açmak zorunda kalıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. İyi forumlar...
Telefon dilini ingilizce yaparsanız çözülür o sorun ya da Gcam yükleyerek. Başka çözümü yok maalesef

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon dilini ingilizce yaparsanız çözülür o sorun ya da Gcam yükleyerek. Başka çözümü yok maalesef

Üstadım peki sorunun kaynağı ne? Temayıda değiştiriyorum. Kamera izinlerinde de sorun yok?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Üstadım peki sorunun kaynağı ne? Temayıda değiştiriyorum. Kamera izinlerinde de sorun yok?
Android 10 ile alakalı sorun zaman içerisinde çözülür diye düşünüyoruz

Oyla:

Ksm58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kasım
Cihazım
Mi9
Konular
0
Kardeş eu rom mu kurdun cihazı yeniden başlatma bug var açılmıyor dili ingilizce kullanman gerekiyor

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Android 10 ile alakalı sorun zaman içerisinde çözülür diye düşünüyoruz

İnşallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş eu rom mu kurdun cihazı yeniden başlatma bug var açılmıyor dili ingilizce kullanman gerekiyor
Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam global sürüm hiçbir şey kurmadım. 2.3gb lık güncelleme ota dan geldi ve kurdum

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Androidler 10 larda böyle sorun var malesef ingilizce yapıp türkçeye çevirin deneyin bazı telefonlarda düzeliyor.

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Androidler 10 larda böyle sorun var malesef ingilizce yapıp türkçeye çevirin deneyin bazı telefonlarda düzeliyor.
Öneri için sağolun hocam. Denedim İngilizce'de sorun yok ama Türkçeye döndürdüğümde tekrar aynı sorun devam ediyor

Oyla:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Sadece Türkçe dili var ve bir türlü duzeltilmiyor

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam Google fotoğraf kullanabilirsiniz Google play de indirin galeriyi devre dışı bırakın Google play var sayılan olur bu şekilde şimdilik çözüm yada ingilizce dilinde kullanın

Oyla:
Üst Alt