Karşılaştırma Mi9 ile Mi9t pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Forum kurallarımız;
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
Saygısızlık falan yapmadım Sayın yönetici Bey bu telefonlarda tek kamera yok bunu da unutmayın...

baba_yaga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker YÜKSEL
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
* İkisinde de Sony var ancak 9T İMX582 Sensör Pro İMX586 Sensör
*Pro da Dual Band GNSS var. Daha hatasız ve daha çabuk kilitlenme sağlar.
*İşlemci de farklı kesinlikle Pro alın.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
* İkisinde de Sony var ancak 9T İMX582 Sensör Pro İMX586 Sensör
*Pro da Dual Band GNSS var. Daha hatasız ve daha çabuk kilitlenme sağlar.
*İşlemci de farklı kesinlikle Pro alın.
Hocam 9t ve 9t pro değil, 9 ve 9t pro arasında kalmış arkadaş angel~~
Tavsiyem 9t pro

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Saygısızlık falan yapmadım Sayın yönetici Bey bu telefonlarda tek kamera yok bunu da unutmayın...
Mi 9 da sony sony samsung üçlemesi var.
Mi 9t proda sony samsung omnivision üçlemesi.
Her iki cihazdada samsung sensör var, sizin söylediğinize göre bakarsak hocam.
Forum kuralları çerçevesinde herhangi bir kullanıcı, herhangi bir kullanıcı ile "sen" li konuşmamalı.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Xiaomi markası o kadar çok model sürüyorki piyasaya ; sonradan karıştırmayayım diyede hepsine bir lakap takmış. Lakin biz kullanıcılar cihaz modelinin bir kısmını telafuz ederek hata ediyoruz.
Mesela Redmi Note 5A telefona hiç kimse UGGLITE veya Mi8 SE cihaza hiçbirimiz SIRIUS demiyor. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını :D

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Mi 9 da sony sony samsung üçlemesi var.
Mi 9t proda sony samsung omnivision üçlemesi.
Her iki cihazdada samsung sensör var, sizin söylediğinize göre bakarsak hocam.
Forum kuralları çerçevesinde herhangi bir kullanıcı, herhangi bir kullanıcı ile "sen" li konuşmamalı.
Araştırmadan yorum yaptığımı siz söylediniz. Anlamadım orada yönetici yazınca sizi alttan mı alacağız yoksa hesabımız mı kapatılacak?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Araştırmadan yorum yaptığımı siz söylediniz. Anlamadım orada yönetici yazınca sizi alttan mı alacağız yoksa hesabımız mı kapatılacak?
Forum kuralları uygulanırken yönetici-kullanıcı farketmez hocam. Ben burda yönetici olduğum için yüksek bir yerde değilim. Ben insanlara yardım etmek için yöneticiyim. Yönetici olduğum için herhangi bir farklı tutum gösterilmez bana. Uyarı alma sebebiniz yönetici ile "sen" li konuşmak değil. Bir forum üyesi ile "sen" li konuşmak. Benim bir yanlışımı gördüyseniz rapor tuşu ile gerekli kişilere bildirebilirsiniz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aşağıdaki gibi saygısızca bir mesaj yazdıysanız, üstelik te bunu yanlış bilgi verdiğiniz söylenip üstüne üstlük ispat ta edildiği halde bu şekilde yazdıysanız, bunu kime karşı yaptığınızın bir önemi olmaksızın forum kuralları gereği neyse o yapılacaktır. Üstteki mesaja bakın bakalım adam akıllı okudum dediğiniz Epey'de ne yazıyormuş?
Alttan mı alacağız diye sorduğunuz sorunuzun cevabına gelecek olursak, bunu bilemeyecek bir yaşta olsaydınız buraya üye olamazdınız. Sizin de aslında bildiğiniz gibi, yapacağınız şey, daha doğrusu yanlış bilgi verdiği ispatlanmış bir kişinin yapacağı şey, hatasından dönerek özür dilemek olmalıdır. Hala üste çıkmaya çalışmak, tartışmayı devam ettirmek, laf sokmaya çabalarken kendini daha da zor durumlara düşürmek değil.

Epeye iyi bakın ben adam akıllı okudum sende oku istersen

Lütfen bu durumu daha fazla uzatmayınız ve konu dışına çıkmayınız.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Aşağıdaki gibi saygısızca bir mesaj yazdıysanız, üstelik te bunu yanlış bilgi verdiğiniz söylenip üstüne üstlük ispat ta edildiği halde bu şekilde yazdıysanız, bunu kime karşı yaptığınızın bir önemi olmaksızın forum kuralları gereği neyse o yapılacaktır. Üstteki mesaja bakın bakalım adam akıllı okudum dediğiniz Epey'de ne yazıyormuş?
Alttan mı alacağız diye sorduğunuz sorunuzun cevabına gelecek olursak, bunu bilemeyecek bir yaşta olsaydınız buraya üye olamazdınız. Sizin de aslında bildiğiniz gibi, yapacağınız şey, daha doğrusu yanlış bilgi verdiği ispatlanmış bir kişinin yapacağı şey, hatasından dönerek özür dilemek olmalıdır. Hala üste çıkmaya çalışmak, tartışmayı devam ettirmek, laf sokmaya çabalarken kendini daha da zor durumlara düşürmek değil.

Lütfen bu durumu daha fazla uzatmayınız ve konu dışına çıkmayınız.
Benim araştırmadan yorum yaptığımı "siz" demişsiniz bu kanıya nasıl vardıysanız bende sizin adam akıllı okumanız gerektiğini söyledim.

Edit chatin_62: mesajınızı alıntının içine yazdığınız için görünmüyordu, yeniden düzenleyip görünür olmasını sağladım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt