Yardım Mi9 ile ilgili bir soru

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Mi9 sizi üzer mi? Evet kesinlikle üzer. Batarya ciddi sıkıntı. Ancak batarya haricinde bu donanıma, özelliklere, tasarıma sahip cihaz halen yok. Mi9'u ilk çıktığında almıştım, hatta ilk cihazlardan biri ve 2. yılımı doldurdum. Telefon değiştireyim diyorum ama yerini doldurabilecek bir cihaz -marka bağımsız- maalesef yok. Fiyat da 1700₺ ise hiç düşünmeden alın derim. Evet sizi üzecek ama bu üzüntüye değer. En kötü ihtimalle zaten kar ederek satar farklı cihaza geçersiniz.

Artı olarak chnekn hocam benim Mi9 China versiyon 8/128 :)
Hocam havoc os ile batarya sorunu ortadan kalkıyor:) Benimde 1.5 seneyi geçti inanın bende cihaz değişimi düşünmedim. Şu cihaza stereo ve 4000 mAh batarya koysalarsı efsaneler arasına girerdi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende zaten ticari amaçlı alabilirim demiştim fiyatı makul. Batarya sorunu kullanıcıya göre değişiklik gösterir Masa başı çalışanlar için çok sorun yaratmaz. kablosuz şarj istasyonu temin edilir şarj olsun dursun sıkıntı yok :)

Kablosuz şarj 20W'a kadar destek var fakat bende 10W kablosuz şarj vardı ve 10W çok yavaştı. Şarj cihazını bir arkadaşa hediye ettim ve kablolu olarak kullanıyorum. Söylediğiniz gibi masa başı olunca çok büyük problem değil zaten hızlı şarj oluyor fakat dışarıda olduğum günler powerbank de taşımak zorunlu maalesef.
Hocam havoc os ile batarya sorunu ortadan kalkıyor:) Benimde 1.5 seneyi geçti inanın bende cihaz değişimi düşünmedim. Şu cihaza stereo ve 4000 mAh batarya koysalarsı efsaneler arasına girerdi.
Evet hocam. Havoc çok kısa bir süre denedim ama AOSP romlar MIUI kıyasla batarya konusunda çok daha tasarruflu fakat alışkanlık... Neredeyse 10 yıl olmuş, MIUI dışında romlarda uzun süre hiç kalmadım. Artık kullanamıyorum da :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Artı olarak chnekn hocam benim Mi9 China versiyon 8/128 :)

Hocam haklısınız, ben farklı sürümleri oldunu biliyprdum amcak sadece dış kasa ve RAM konusunda farklı olduklarını sanıyordum. headbang~~ drunk~~ Şuan inceledim ve Tüm bandlar olöasıma rağmen bir tek Band 20 yok çin sürümlerinde. Ancak onun da yazılımsal olarak kapalı olduğunu düşünüyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam haklısınız, ben farklı sürümleri oldunu biliyprdum amcak sadece dış kasa ve RAM konusunda farklı olduklarını sanıyordum. headbang~~ drunk~~ Şuan inceledim ve Tüm bandlar olöasıma rağmen bir tek Band 20 yok çin sürümlerinde. Ancak onun da yazılımsal olarak kapalı olduğunu düşünüyorum.
Maalesef yazılımsal değil hocam, donanımsal olarak Band 20 bulunmuyor benim cihazımda. :( Fakat Turkcell kullanıcısıyım ve şimdiye kadar eksikliğini hiç hissetmedim. Açıkçası ciddi bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.

Üst Alt