Soru Mi9 İçin Öneri Rom

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Merhaba arkadaşlar herkesin şikayetçi olduğu şarj konusundan bende şikayetçiyim güzel bir rom varmıdır onerebileceginiz şarj konusunda iyi işler çıkartan

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aldığım en iyi batarya xiaomi.eu 9.9.26 sürümündeydi. İlk MIUI 11 sürümlerinden olduğu için kameradan galeriye geçiş, Türkçe vb pek çok sorunu vardı. İngilizce kullanıyordum. Ortalama 8 saat civarında ekran süresi alsam da 10 saatten fazla ekran süresi aldığım olmuştu. İlk MIUI 11 olduğu için diğer hataların da yanında galiba telefonu bozmayı da unutmuş geliştiriciler :D Söylediğim gibi pek çok hatası olan bir rom ama tek kriter batarya ise bir denemenizi tavsiye edebilirim.

Oyla:

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Şuan Mıuıpro dayım hala şarji tatmin etmedi neden bidaha MIUIpro ya geçtin
Revos yükledim hocam hocamızın biri eu önerdi ona geçtim. Eu da takıldım Android 11 Gsi rom denedim tabi denemeden full yedek aldım neyse geri yedeği full olarak yükledim data hatası verdi yedek açılmadı ve bütün dahili hafızayı sildi. Eu romu PC ye kopyalamamıştım PC de ise miui olarak 3 rom var dı RevOS,Mi Room ve MiuiPro kararsız kaldım Miuipro yükledim :Dgiggle~~ şimdi ise Oxygen OS deneyeceğim giggle~~giggle~~giggle~~

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Revos yükledim hocam hocamızın biri eu önerdi ona geçtim. Eu da takıldım Android 11 Gsi rom denedim tabi denemeden full yedek aldım neyse geri yedeği full olarak yükledim data hatası verdi yedek açılmadı ve bütün dahili hafızayı sildi. Eu romu PC ye kopyalamamıştım PC de ise miui olarak 3 rom var dı RevOS,Mi Room ve MiuiPro kararsız kaldım Miuipro yükledim :Dgiggle~~ şimdi ise Oxygen OS deneyeceğim giggle~~giggle~~giggle~~
Oxygen os tan memnun olcağınızı sanmamakla birlikte yorumlarınızı da bekleriz hocam8=)

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Oxygen os tan memnun olcağınızı sanmamakla birlikte yorumlarınızı da bekleriz hocam8=)
hocam oxygen os gsi rom kuruyorum akıcı ve güzel bir rom mobil veri ve wifi sorununu çözmedim sadece çözebilsem oxygen os da kalırım

Oyla:
Üst Alt