Çözüldü Mi9 fastboot modunda ekran takılı kaldı

karagenc2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum.
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Telefonumu twrp modunda sıfırlamak isterken yanlışlık ile internal storage ve altındaki otg dosyasını sildim ve beni direkt olarak fastboot ekranına attı. Ses açma kapama ve güç tuşlarına ne kadar bassam da tekrardan fastboot ekranına döndü. Mi flash uygulamasından rom da yüklemeye çalıştım ama olmadı.

karagenc2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
1
Eyvallah hocam sağ olun. Yarın bir de böyle deneyeyim.

Oyla:

Dehliz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Mi flash bu işlemleri bilmeyenler için karmaşık gelecektir. En sadece biçimde Xiaomi tools V2 PC de çok daha seri ve anlaşılabilir işlemi yapar ve gerekli romu kararlı ya da beta sürümlerini seçmenize olanak sağlıyor ama kısıtlı olanak.

Oyla:

karagenc2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
1
Mi flash bu işlemleri bilmeyenler için karmaşık gelecektir. En sadece biçimde Xiaomi tools V2 PC de çok daha seri ve anlaşılabilir işlemi yapar ve gerekli romu kararlı ya da beta sürümlerini seçmenize olanak sağlıyor ama kısıtlı olanak.
Hocam telefonun arka planına dair bildiğim her şeyi bugün öğrendim. Forumlarda okudum YouTube’dan dinledim. Yine de yapamadım. Yukarda attığım linkten romu indirdim c‘ye, mi flash içinde gerekli ayarları yaptım. Flashing dedi yeşil bar doldu ama hiçbir şey olmadı telefona. Yalnızca fastboot ekranında kalıyor hiçbir yere dönenmiyorum.

Oyla:

Dehliz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Hocam telefonun arka planına dair bildiğim her şeyi bugün öğrendim. Forumlarda okudum YouTube’dan dinledim. Yine de yapamadım. Yukarda attığım linkten romu indirdim c‘ye, mi flash içinde gerekli ayarları yaptım. Flashing dedi yeşil bar doldu ama hiçbir şey olmadı telefona. Yalnızca fastboot ekranında kalıyor hiçbir yere dönenmiyorum.
ADB fastboot cihaz modeli olan driverini bilgisayara yükleyin xiaomitools sitesi üzerinden o zaman cihaz ile PC arasında ki bağlantıyı program otomatik olarak tanıyacaktır sonrasinda size ne yapmanız gerektiği hakkında yönlendirecektir. Benim cihaz da mi9

Oyla:

karagenc2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
1
bootloader kilidi kapalı olabilir mi
Hocam ona dair herhangi bir bilgim yok. Ekran sadece fastboot modunda kaldı kapatıp açıyorum, mi yazısı çıkıyor. Ayrıca mi flashten rom yüklemeye çalışınca da hata veriyor veya yüklemiyor. Bootloader kilidi kapalıysa şu durumda nasıl açabilirim?

Oyla:

RfkAktn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9T
Konular
10
Hocam ona dair herhangi bir bilgim yok. Ekran sadece fastboot modunda kaldı kapatıp açıyorum, mi yazısı çıkıyor. Ayrıca mi flashten rom yüklemeye çalışınca da hata veriyor veya yüklemiyor. Bootloader kilidi kapalıysa şu durumda nasıl açabilirim?
açılışta mi yazısının altında unlocked yazısı olur (miui 11 yüklüyse) ya da miui 12 sürümü yüklüyse ekranın üstünde açık kilit işareti olur. bunlardan herhangi biri yoksa kilitlidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt