Sohbet Mi9 ekran süresi Havoc os 4.2

• Konbuyu başlatan E.D
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 34
  • Görüntüleme 3K

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Merhaba rom un linkini ve yüklenmesi gereken dosyaları da paylaşma imkanınız var mı bizde deneyelim. Yani gerekli olan gasp ve sonrasında twrp yada magisk ile yuklediyseniz o dosyalarında paylaşırsanız sevinirim. Birde luancher olarak kendi luancherini mi kullaniyorsunz yoksa siz mi kurdunuz farklı bir luancher

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Buyurun hocam rom bu.
Gapps olarakta ben bunu kullanıyorum.
Kendi launcherı güzel fakat ben yıllardır nova launcher kullandığım için onunla dewam ediyorum. Birde fw vendor indirmeniz lazım ben eu betadan geçtiğim için onu indirmedim ama siz farklı bir romdan geliyorsanız romdan önce vendor flashlamanız gerekiyor. Geliştirici hangi fw öneriyorsa onu kullanırsınız.
Kuruluma gelicek okursak hocam format data yes diyip reboot recovery yapıyorsunuz. Daha sonra 4 wipe yapıp önce vendor sonra rom ve gapss flashlıyorsunuz bu kadar . Romu kurduktan sonra son sürüm magisk yüklersiniz ben onu kullanıyorum.

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Peki bu vendor ve gasp olayından çok anlamıyorum da. Mümkünse paylaşma imakniniz var mıdır onlarıda? Gasp i vermişsiniz zaten :) ben rom u havoc iş 4.2 diye aratarak buldum ve indirdim. Demiş olduğunuz luancherin de indirme bağlantısı varsa paylaşabilir misiniz

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Peki bu vendor ve gasp olayından çok anlamıyorum da. Mümkünse paylaşma imakniniz var mıdır onlarıda? Gasp i vermişsiniz zaten :) ben rom u havoc iş 4.2 diye aratarak buldum ve indirdim. Demiş olduğunuz luancherin de indirme bağlantısı varsa paylaşabilir misiniz
Hocam verdiğim rom linkinde en üsttekini indirin 4.3 sürümü en son sürüm.Launcher google playde nova launcher yazarsanız çıkar. Ama kendi launcherı işinizi görür diye düşünüyorum. Vendoru bende bilmiyorum hocam:)Bi bakın araştırın geliştiricinin önerdiğini yüklersiniz

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Hocam merhaba tekrardan. Siz 4.2 mi kullaniyorsunuz yoksa 4.3 mu? İki defa yükledim 4.3 u mi simgesinde kalıyor ve kapatıp kendini tekrar açıyor ve mi simgesinde biraz bekledikten sonra tekrar kapatıp açıyor ve bunu sürekli yapıyor. Siz böyle bir durum ile karşılaştınız mi?

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
4.3 e geçtim hocam hiç yaşamadım öyle bir sorun. Fw vendor yükledinizmi? Android 10 dan geçiyorsanız belki twrpniz uyumsuz da olabilir. Açıkcası bende çok tecrübeli değilim bu işlerde ama 3 tane aosp denedim hiç sıkıntı çıkmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba tekrardan. Siz 4.2 mi kullaniyorsunuz yoksa 4.3 mu? İki defa yükledim 4.3 u mi simgesinde kalıyor ve kapatıp kendini tekrar açıyor ve mi simgesinde biraz bekledikten sonra tekrar kapatıp açıyor ve bunu sürekli yapıyor. Siz böyle bir durum ile karşılaştınız mi?
Format data dan sonra reboot recovery sonra 4 wipe. Önce vendor sonra rom sonra gapps şeklinde ilerleyin hocam.

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Aynı bu şekilde ilerledim. Vendor sorun çıkartıyor olabilir mi acaba bilemiyorum. Bu arada twrp değil orange Fox un son sürümünü indirdim. Ben onu kullanıyorum. Android 11 ile uyumludur diye düşünüyorum .

İndirdiğim vendor dosyası da bu

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Aynı bu şekilde ilerledim. Vendor sorun çıkartıyor olabilir mi acaba bilemiyorum. Bu arada twrp değil orange Fox un son sürümünü indirdim. Ben onu kullanıyorum. Android 11 ile uyumludur diye düşünüyorum .

İndirdiğim vendor dosyası da bu

Hocam bu işleri daha iyi bilen biri yardım edebilir belki. Forumda ustalar var bende acemiyim henüz:) Orange foxu hiç kullanmadım zaten o konuda hiç birşey diyemiyorum.

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Anladım :) tskr ederim. Peki güncel bir pil performansınızı atabilir misiniz ? 6 saatleri hiç goruyor mu bu rom da oyun yoksa yada varsa nasıl oluyor ?

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyrun hocam.

Hocam bu süreleri alırken 2 saat bluetooth dahil. Ve yaklaşık 10 kere cihaz magisk modül yüklemelerinden yeniden başlatıldı. Siz şarjı ona göre hesaplayın. Yakın zamanda crdroid kullandım. Pil ve stabilite konusunda yanına yaklaşamaz havoc os un.

Şarj %95 te çektim hocam onuda ekleyeyim:) Tam şarj olarak hesaplamayın siz benim senaryoma göre şuan en az normal bi kullanım ve tam şarjda olsa %28 felan kalması lazımdı. Zaten 9 saat üstü ekran süresi verir. Ben şarjdan ziyade stabilite meraklısıyım ve bu rom o konuda çok iyi.

Son düzenleme:
Üst Alt