Hocam güncelleme yapmamayı tavsiye ediyorlar. Netice de boot kilidi açılınca zaten sizi kimse durduramazYaklaşık 70 saatim kaldı ve Çin romuna yeni güncelleme geldi. Güncellemeyi yapsam sayaç sıfırlanır mı? Yoksa 70 saatten devam eder mi?
Hocam mi 9 konusunda paylaştığım konu var bir deneyin belki olur. Süre beklemeden kilit açmayla alakalı. Ben de oldu 180 saat kalmışken açtım, bir ihtimal sizde de olabilir. Birçok arkadaşta işe yaramadı onu da belirteyim.Merhabalar, bende Cin versiyon Mi 9 alarak araniza katildim. Bootloader icin 360 saat sure verdi ve bu sureyi kisaltmanin imkani yok anladigim kadariyla. Acaba dogubank tarafindaki telefoncular bu sureyi beklemeden global surum icin yardimci olabilirler mi?
Benide şu an kaşıntı tuttu. Güncelleme görünce dayanamıyorumHocam güncelleme yapmamayı tavsiye ediyorlar. Netice de boot kilidi açılınca zaten sizi kimse durduramaz
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam sizi çok iyi anlıyorum ama yolun sonuna az kalmış iyi düşünün derimBenide şu an kaşıntı tuttu. Güncelleme görünce dayanamıyorum
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Gece otomatik güncellenmiş yeniden baslatmami istiyor. Ne olacak şimdi. Net bilgi yok mu yavAynen hocam sizi çok iyi anlıyorum ama yolun sonuna az kalmış iyi düşünün derim
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav ne kaderi kimsenin başına gelmedi mi? Net bilgisi olan yok mu bu konudaHocam yapacak birşey yok artık kaderden kaçamazsınız